سيب Apple| بررسی جامع خواص، ترکیبات و نحوه مصرف سيب
سيب Apple
به گزارش گروه گیاه شناسی مجله اینترنتی نو:
نام علمی Nigella Sativa
تركيبات شيميايي
خواص داروئي
طرز استفاده
مضرات
اصول آرایش چشم برای خانم هایی که عینک می زنند
كليات گياه شناسي
درخت سيب در يبشتر نقاط دنيا پرورش داده مي شود و سيب ميوه ايست كه مي توان گفت در هر جاي دنيا وجود دارد و همه مردم دينا انرا مي شناسند.
در كشور عزيز ما ايران اين درخت بصورت وحشي در جنگل هاي شمال وجود دارد در لاهيجان و رودسر آنرا آسيب ، هسي و هسيب و در مازندران به آن سه مي گويند .
سيب انواع مختلف درد . انواع وحشي آن كوچك و پرورش يافته آن درشت و برد مي باشد . سيب نوع ترش و شيرين درد .
تركيبات شيميايی
سيب داراي ويتامين و مواد مغذي زيادي است و بي مناسبت نيست كه يك ضرب المثل انگليسي مي گويد كه خوردن يك سيب در روز شما را از رفتن نزد دكتر بي نياز مي كند.
اصول آرایش مخصوص عروس ها | انواع سبک های آرایش
موادي كه در يك سيب متوسط وجود دارد بشرح زير است
انرژي 258 كالري
پروتئين 1/2 گرم
چربي 1/6 گرم
مواد نشاسته اي 59/6 گرم
كلسيم 24 ميلي گرم
فسفر 10 ميلي گرم
آهن 1/2 ميلي گرم
ويتامين آ 360 واحد
ويتامين ب 1 0/15 ميلي گرم
ويتامين ب 2 0/08 ميلي گرم
ويتامين ب 3 0/1 ميلي گرم
ويتامين ث 18 ميلي گرم
ناگفته نماند كه ويتامين هاي وجود در سيب بيشتر در پوست سيب وزير پوست آن قرار درد بنابراين آنهايي كه مي توانند پوست سيب را هضم كنند بهتر است كه آنرا با پوست ميل كنيد و اگر مي خواهيد پوست آنرا بكنيد بهتر است كه سيب را خيلي نازك پوست كنبد
خواص داروئي
1)سيب يك ميوه قليايي است و تميز كننده بدن است و بعلت درا بودن پكتين زياد آب اضافي بدن را خارج مي سازد
2)سيب را مي توان براي برطرف كردن اسهال حتي براي كودكان بكار برد . بدين منظور سيب را بايد رنده كرد و استفاده نمود .سيب را مي توان پخت و براي آنهايي كه روده تنبل دارند آن را روي آتش ملايمي بپزيد البته حتما ازظرف لعابي يا تفلان استفاده كنيد زيرا به اين طريق پكتين و ويتامين هاي آن حفظ مي شود.
3)شربت سيب بهترين دارو براي درمان سرفه و گرفتگي صدا مي باشد .براي تهيه شربت سيب يك كيلو سيب راشسته و با پوست قطعه قطعه كنيد و در يك ليتر آب بپزيد سپس آنرا با پارچه نازكي صاف كنيد و چند تكه قند به آن اضافه كنيد و دوباره روي آتش ملايم قرار دهيد تا قوام بيايد و آن را از روي آتش برداريد روزي سه تا چهار فنجان از اين شربت بنوشيد.
4)سيب داراي مقدر زيادي كلسيم است و كلسيم سيب به بدن كمك مي كند كه كلسيم غذاهاي ديگر را نيز جذب كند.
5)خوردن سيب يبوست را برطرف مي كند و براي خستگي مفرط مفيد است
6)دم كرده برگ درخت سيب ادرار آور است و درمان كننده التهاب كليه و مثانه ميباشد.
7)نوشيدن آب سيب داروي موثري براي درمان سرمخوردگي و گرفتگي صدا و سرفه است.
8)سيب مقوي كبد و اشتها آور است.
9)سيب براي درمان تنگي نفس بسيار مفيد است حتي بوئيدن سيب نيز اين خاصيت را درد
10)سيب پخته تقويت كننده معده و كبد و دفع كننده سودا و سموم بدن است .
11)سيب حرارت را از بدن خارج مي سازد .
12)سيب را رنده كنيد و در دستمال بپيچيد و روي چشم بگذاريد درد چشم را برطرف مي كند.
13)خوردن سيب حتي براي آنهايي كه بيماري قند دارند مفيد است چون قند خون را بالا نمي برد.
14)كسانيكه مي خواهند لاغر شوند حتما بايد سيب را با پوست بخورند .
15)دم كرده گل سيب داروي سرفه و تورم مجراي تنفسي است
16)سيب داروي خوبي براي درمان زخم ها مي باشد
17)سيب بهترين دارو براي سوء هاضمه است زيرا داراي مقدر زيادي پكتين مي باشد
18)آب سيب را حتي مي توان براي تنقيه استفاده كرد . اين تنقيه براي بيماريهاي روده بسيار موثر است.
19)پوست سيب را مانند چائي دم كنيد و بياشاميد اين اچئي بهترين دوست كليه است .
20)آب سيب را با ابميوه گيري در منزل تهيه كنيد و فورا آنرا بنوشيد زيرا در اثر ماندن آنزيم اي خود را از دست مي دهد .
21)آب سيب براي زيبايي پوست استفاده زيادي درد بخصوص براي از بين بردن چين و چروك پوست موثر است بدين منظور آب سيب را صبح و شب روي پوست گردن و صورت بماليد و ماساژ دهيد البته هميشه آب سيب تازه استفاده كنيد.
استفاده ديگر از سيب براي لطافت پوست سيب پخته است سيب رابپزيد و سپس له كنيد و با شير مخلوط كنيد و اين مخلوط را بصورت نيم گرم روي پوست بگذاريد و پس از چند دقيقه آنرا برداريد .
خواص سيب ترش
1-سيب ترش قابض است و حالت استفراغ و دل بهم خوردگي را از بين مي برد.
2-سيب ترش را بپزيد درمان اسهال خوني است
3-آب سيب ترش مخلوط با انار براي تقويت معده و درمان اسهال و دل بهم خوردگي بكار مي رود
4-رب سيب ترش علاج اسهال ، استفراغ و درد و غم است
5-مرباي شكوفه سيب براي ضعف معده و ازدياد نيروي جنسي مفيد است
6-سيب ترش براي آنهائيكه مزاج گرم دارند بسيار مفيد است بال
عكس آنهائيكه مزاج سرد دارند بايد سيب شيرين بخورند
سيب در قديم معالج نقرس و بيماريهاي عصبي بوده است
مضرات
همانطور كه قبلا گفته شد سعي كنيد هميشه سيب را با پوست بخوريد زيرا مقدر زيادي پكتين در پوست سيب وجود دارد سيب هايي كه در بازارهاي داخل ايران يا آمريكا و كانادا بفروش مي رسد روي آن داراي يك لايه چربي براي حفاظت آن مي باشد بنابراين حتما اين سيب ها را بدقت بشوئيد آنهائيكه دريا معده ضعيف هستند بايد سيب را بسيار نازك پوست بگيرند كه پكتين ها و ويتامين هاي آن از بين نرود .
سيب
سيب یکی از میوههای پرمصرف و محبوب در سراسر جهان است. این میوه خوشمزه و پر از ویتامینها و مواد مغذی حاوی انواع مختلفی از فیبر و آنتیاکسیدانها است. سیب به عنوان یک منبع اصلی فیبر، پتاسیم و ویتامین C شناخته شده است و مصرف آن به افزایش سلامتی و کاهش خطر بیماریهای مختلف مرتبط با نوع غذا مرتبط است.
درباره آزمایش قند خون بیشتر بدانید…
تاریخچه کشت سیب
کشت سیب به دوران باستان بازمیگردد و این میوه در تمامی قارهها مورد استفاده بوده است. امروزه نیز سیب به عنوان یکی از پرمصرفترین میوهها در جهان شناخته میشود و انواع مختلفی از آن وجود دارد که هر یک خواص و مزایای خاص خود را دارند.
خواص سیب برای سلامتی
سیب دارای خواص بسیاری برای سلامتی است. این میوه حاوی فیبر، ویتامینها و آنتیاکسیدانهایی است که میتواند به کاهش خطر بیماریهای قلبی، صرع، دیابت و سرطان کمک کند. همچنین، مصرف سیب میتواند به بهبود گوارش، کاهش وزن و افزایش انرژی کمک کند.
نحوه مصرف سیب
سیب را میتوان به تنهایی مصرف کرد یا به صورت آبمیوه، آبنبات یا سالاد نیز استفاده کرد. همچنین، از سیب میتوان در تهیه دسرها، کیکها، پختن، سرخ کردن و یا تهیه مربا و آبمیوه مخلوط نیز استفاده کرد.
انواع سیب
سیب انواع مختلفی دارد که هر کدام خصوصیات و طعمی خاص دارند. انواع معروف شامل سیبهای قرمز، سیبهای سبز، سیبهای زرد و سیبهای خاکستری میشوند. هر نوع سیب دارای ویژگیها و خواص خاص خود است.
تأثیرات مصرف بیش از حد سیب
اگرچه مصرف سیب برای سلامتی بسیار مفید است، اما مصرف بیش از حد آن نیز ممکن است منجر به مشکلاتی مانند اسیدیته معده، افزایش وزن یا مشکلات گوارشی شود. بنابراین، مصرف معقول و متعادل سیب بسیار مهم است.
نتیجه گیری
در نهایت، سیب یکی از میوههای محبوب و پرمصرف است که دارای خواص بسیاری برای سلامتی است. مصرف منظم این میوه میتواند به بهبود سلامتی کلیه و کاهش خطر بیماریهای مختلف کمک کند. اما باید توجه داشت که مصرف معقول و متعادل سیب بسیار مهم است تا از احتمال بروز مشکلات جانبی جلوگیری شود.
به طور کلی، سیب یکی از میوههای مفید و خوشمزه است که باید به عنوان یک بخش اساسی از رژیم غذایی ما مورد استفاده قرار گیرد.
منبع: مجله اینترنتی نو