» آشپزی » انواع کوفته » طرز تهیه کوفته کرمانشاهی (ترش و شیرین) با بهترین دستور پخت بسیار لذیذ
طرز تهیه کوفته کرمانشاهی (ترش و شیرین) با بهترین دستور پخت بسیار لذیذ
انواع کوفته

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی (ترش و شیرین) با بهترین دستور پخت بسیار لذیذ

70

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی (ترش و شیرین)

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

کوفته کرمانشاهی یک غذای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که از استان کرمانشاه به ویژه از شهر کرمانشاه نام گرفته است. این غذا از گوشت چرخ‌کرده، نخودچی یا نخود نیزه‌ای، سبزیجات و ادویه‌های متنوع تهیه می‌شود.

برخلاف کوفته‌های دیگری که در ایران وجود دارد، کوفته کرمانشاهی دارای طعم و اندازه‌های متفاوتی است. این کوفته به صورت گلوله‌های کوچکی درست می‌شود و به صورت پیاده یا در سس سیر سرو می‌شود. معمولاً با برنج یا نان لواش سرو می‌شود.

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی (ترش و شیرین) با بهترین دستور پخت بسیار لذیذ
طرز تهیه کوفته کرمانشاهی (ترش و شیرین) با بهترین دستور پخت بسیار لذیذ

درباره کشور روسیه و پرچم روسیه

مواد لازم

برنج دو پیمانه
گوشت چرخ‌کرده 200 گرم
تخم مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
سرکه دو قاشق غذاخوری
شکر سه تا چهار قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی یک عدد
آب به میزان لازم
نمک، زردچوبه و روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی (ترش و شیرین) با بهترین دستور پخت بسیار لذیذ
طرز تهیه کوفته کرمانشاهی (ترش و شیرین) با بهترین دستور پخت بسیار لذیذ

درباره کشور سوئد و پرچم سوئد

طرز تهیه

طرزتهیه: برنج را با کمی آب نیم‌پز کرده، بعد می‌‌گذاریم کمی سرد شود، سپس پیاز رنده شده را همراه با گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ، نعناخشک، نمک و زردچوبه به گوشت و برنج اضافه کرده و با دست خوب ورز می‌‌دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل یک کتلت بزرگ و قطور درست می‌‌کنیم، آن‌گاه آنها را در یک ردیف، کف قابلمه مورد نظر می‌‌چینیم. گوجه‌فرنگی را ابتدا رنده کرده و سرخ می‌‌کنیم و شکر، سرکه، آب و کمی روغن به آن اضافه می‌‌کنیم و روی کوفته‌ها می‌‌ریزیم و به مدت 45 دقیقه با حرارت کم می‌‌‌گذاریم تا بپزد.

درباره کشور بلیز و پرچم بلیز

خواص و ارزش غذایی کوفته کرمانشاهی

کوفته کرمانشاهی یک غذای سنتی ایرانی است که از گوشت چرخ کرده، نخودچینی، پیاز و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. این غذا خواص غذایی متنوعی دارد که شامل پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف می‌شود. این ارزش‌ها ممکن است بسته به روش تهیه و مواد اولیه مورد استفاده در تهیه کوفته متفاوت باشد. اما به طور کلی، خواص و ارزش غذایی کوفته کرمانشاهی عبارتند از:

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی (ترش و شیرین) با بهترین دستور پخت بسیار لذیذ
طرز تهیه کوفته کرمانشاهی (ترش و شیرین) با بهترین دستور پخت بسیار لذیذ

درباره کشور استونی و پرچم استونی

1. پروتئین: گوشت مورد استفاده در کوفته کرمانشاهی منبع عالی پروتئین است که برای ساخت و نگهداری بافت‌های بدن ضروری است.

2. ویتامین‌ها: این غذا ممکن است حاوی ویتامین‌های مختلفی مانند ویتامین A، ویتامین C و ویتامین B مانند B6 و B12 باشد که برای حفظ سلامتی پوست، سیستم ایمنی بدن و عملکرد سیستم عصبی ضروری هستند.

3. مواد معدنی: کوفته کرمانشاهی ممکن است حاوی مواد معدنی ای مانند آهن، روی، کلسیم، منیزیم و پتاسیم باشد که برای حفظ سلامت استخوان‌ها، عملکرد عضلات و تعادل الکترولیتی بدن مفید هستند.

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی (ترش و شیرین) با بهترین دستور پخت بسیار لذیذ
طرز تهیه کوفته کرمانشاهی (ترش و شیرین) با بهترین دستور پخت بسیار لذیذ

درباره کشور اسکاتلند و پرچم اسکاتلند

4. الیاف: با اضافه کردن نخودچینی و پیاز به کوفته، می‌توانید مقداری الیاف را به غذا اضافه کنید که برای بهبود گوارش و کاهش خطر بیماری‌های مزمن مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی مفید است.

در نهایت، مواد افزودنی مانند روغن و نمک در تهیه کوفته می‌توانند ارزش غذایی آن را تغییر دهند. بنابراین، مهم است که مواد اولیه و روش پخت کوفته را با دقت انتخاب کنید تا از بهترین ارزش غذایی آن بهره‌مند شوید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×