شنبه , 7 مهر 1403 2024 - 09 - 28 ساعت :
» آشپزی » انواع آش » طرز تهیه آش ســبزی با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخت بسیار لذیذ
طرز تهیه آش ســبزی با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخت بسیار لذیذ
انواع آش

طرز تهیه آش ســبزی با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخت بسیار لذیذ

خرداد 4, 1403 40

طرز تهیه آش ســبزی

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

برنج یک پیمانه
لوبیا قرمز، نخود، عدس یک و نیم پیمانه (از هر کدام نصف پیمانه)
گوشت 400 گرم
سبزی ( تره و ترخون ) 300 گرم
پیاز پنج عدد

طرز تهیه آش ســبزی با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخت بسیار لذیذ
طرز تهیه آش ســبزی با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخت بسیار لذیذ

درباره کشور اوکراین و پرچم اوکراین

طرز تهیه

چهار عدد پیاز را به صورت طلایی سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. گوشت را با یک عدد پیاز تفت داده و نمک، زردچوبه و فلفل اضافه کرده و با آب کافی روی اجاق می‌گذاریم. پس از جوش آمدن آب حبوبات را اضافه کرده و بعد از نیم‌پز شدن حبوبات، برنج را اضافه می‌کنیم. در این زمان شعله را کم می‌‌کنیم و گوشت را خارج کرده و می‌‌کوبیم همراه با سبزی خرد شده در قابلمه می‌ریزیم. مرتب هم می‌زنیم تا ته نگیرد هر چه زمان پخت بیشتر باشد، آش قوام بهتری خواهد داشت. نکته: برای تزئین این آش از پیاز داغ و فلفل سیاه استفاده می‌کنیم. برای پخت بهتر، برنج و حبوبات را به مدت چند ساعت خیس می‌کنیم. در شیراز این آش معمولاً برای صبحانه تهیه می‌شود.

خواص آش سبزی

آش سبزی یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی است و دارای خواص بسیاری برای سلامتی است. این خوراکی اغلب از انواع سبزیجات مختلفی مانند گشنیز، تره، جعفری، شوید، اسفناج و… تهیه می‌شود. خواص آش سبزی عمدتاً به مواد اولیه‌ای که در آن استفاده می‌شود برمی‌گردد. به طور کلی، آش سبزی دارای مزیت‌هایی مانند:

طرز تهیه آش ســبزی با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخت بسیار لذیذ
طرز تهیه آش ســبزی با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخت بسیار لذیذ

درباره کشور انگلستان و پرچم انگلستان

غنی از ویتامین و مواد معدنی:

سبزیجات موجود در آش سبزی، منابع عالی از ویتامین‌ها (مانند ویتامین C، ویتامین K، ویتامین A و…) و مواد معدنی (مانند آهن، کلسیم، پتاسیم و…) هستند که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند.

پر از آنتی‌اکسیدان‌ها

سبزیجات موجود در آش سبزی، حاوی مقادیر زیادی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که می‌توانند در جلوگیری از بروز بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان مؤثر باشند.

دعا پوشیدن لباس جدید

کم کالری و اشباع‌کننده

آش سبزی، یک غذای کم کالری و اشباع‌کننده است که می‌تواند در رژیم‌های کاهش وزن و کنترل وزن بدن مفید باشد.

طرز تهیه آش ســبزی با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخت بسیار لذیذ
طرز تهیه آش ســبزی با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخت بسیار لذیذ

مفید برای گوارش

مواد خام موجود در آش سبزی می‌توانند به بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک کنند و مشکلاتی مانند یبوست را کاهش دهند.

افزایش انرژی

مواد موجود در آش سبزی، می‌توانند انرژی بدن را افزایش دهند و برای افرادی که در فعالیت‌های ورزشی شرکت می‌کنند یا نیاز به انرژی زیادی دارند، مناسب باشند.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی مغز دار

از طرفی، لازم به ذکر است که میزان خواص آش سبزی بستگی به نحوه طبخ و ترکیبات مورد استفاده در آن دارد.

خواص سبزی تره و ترخون

سبزی‌های تره و ترخون دو تن از سبزی‌های خوشمزه و متنوع هستند که در بسیاری از غذاهای جهانی به‌کار می‌روند. این دو سبزی خوش‌طعم به غذاها مزه و طعم دلپذیری می‌دهند و همچنین دارای خواص سلامتی متعددی نیز می‌باشند. در ادامه به برخی از خواص این دو سبزی می‌پردازم:

تره

– غنی از ویتامین C: تره حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که به سلامتی پوست، سیستم ایمنی بدن و سلامتی عمومی کمک می‌کند.
– آنتی‌اکسیدان قوی: تره دارای خواص آنتی‌اکسیدانی است که در مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو و پیری زودرس کمک می‌کند.
– حاوی فیبر: مصرف تره می‌تواند در تنظیم گوارش و کاهش خطر برخی بیماری‌های مربوط به گوارشی مانند یبوست کمک کند.

طرز تهیه آش ســبزی با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخت بسیار لذیذ
طرز تهیه آش ســبزی با اصیل ترین و عالی ترین دستور پخت بسیار لذیذ

طرز تهیه سوپ سبزیجات

ترخون

– منبع ویتامین K: ترخون حاوی مقدار زیادی ویتامین K است که برای سلامتی استخوان‌ها و پیشگیری از برخی بیماری‌های قلبی مفید است.
– خواص ضد التهابی: ترخون دارای ترکیباتی مانند فنول‌ها و فلاونوئیدهاست که خواص ضد التهابی دارند و می‌توانند در کاهش التهاب‌های بدنی مفید باشند.
– اثر ضد‌اضطراب: برخی تحقیقات نشان داده که ترخون ممکن است اثرات ضد‌اضطرابی داشته باشد و به کاهش استرس و اضطراب کمک کند.

همچنین این دو سبزی می‌توانند به عنوان طعم‌دهنده‌ها و افزودنی‌های زینتی در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار بگیرند و طعم و عطر خاصی به غذاها ببخشند.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

خانم ابراهیمی

نوشتن به انسان احساس خوبی می دهد چرا که در حین نوشتن ایده های جدید و جملات ناب به ذهنتان می آید و ممکن است ناکهان مثل ارشمیدس بگویید یافتم یافتم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×