طرز تهیه کوکو سیب زمینی با بهترین روش بسیار راحت و خوشمزه
طرز تهیه کوکو سیب زمینی
به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:
مواد لازم
سيب زمينی 4 عدد
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد (دلخواه)
نمك و فلفل مقدار لازم
—————————-
زمان پخت ۵۰ دقیقه
برای ۴ نفر
طرز تهیه
مرحله اول
سیب زمینی ها را تمیز بشویید و آب پز کنید. سپس پوست سیب زمینی ها را بگیرید و رنده کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا له شود (در این مرحله میتوانید 1 عدد پیاز را نیز رنده کنید و آب آن را بگیرید و به سیب زمینی اضافه کنید.)
مرحله دوم
سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید. تخم مرغ ها را بشکنید و به آن اضافه کنید. سپس با کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم
در ماهیتابه روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا روغن خوب داغ شود. با قاشق از مایه کوکو بردارید و داخل ماهیتابه بریزید و با قاشق روی ان را صاف کنید.
بایدن: تمام تلاشمان را میکنیم تا از امنیت اسرائیل حفاظت کنیم
مرحله چهارم
پس از اینکه یک طرف سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ و طلایی شود.
کوکو سیب زمینی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافه اش گرفته شود. آن را همراه با نان، ماست و سبزی خوردن یا هر مخلفاتی که دوست دارید سرو کنید.
نکته ها
– سیب زمینی ها باید کاملا پخته شوند سپس پوست آنها را بگیرید.
– معمولا در غذاهایی که از سیب زمینی استفاده میشود به خاطر خاصیت بالای جذب نمک ، نیاز به استفاده از نمک بیشتری میباشد.
– برای یک شکل شدن کوکوها میتوانید از قالب های فلزی (که شبیه به کاتر کوکی هستند) استفاده کنید
خواص کوکو سیبزمینی
کوکو سیبزمینی یک غذای ایرانی محبوب است که از سیبزمینی رندهشده و مواد دیگری مثل تخممرغ، پیاز و ادویهها تهیه میشود. این غذا از لحاظ تغذیهای مقوی است و دارای خواصی متعدد است. در زیر تعدادی از خواص کوکو سیبزمینی ذکر شده است:
منبع انرژی: سیبزمینی منبع خوبی از کربوهیدرات هستند که انرژی لازم برای فعالیتهای روزانه را فراهم میکنند.
منبع پروتئین: حضور تخممرغ در کوکو سیبزمینی باعث افزایش میزان پروتئین آن میشود که برای ساختن و تعمیر بافتهای بدن لازم است.
سرلشکر باقری: حمله اسرائیل بدون پاسخ نخواهد ماند
منبع ویتامین C و B6: سیبزمینی حاوی ویتامین C است که به سلامت پوست، سیستم ایمنی بدن و جذب آهن کمک میکند. همچنین، ویتامین B6 که در سیبزمینی وجود دارد، برای فعالیتهای متابولیکی بدن لازم است.
منبع فیبر: حضور سیبزمینی در کوکو، میزان فیبر مصرفی را افزایش میدهد که برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مفید است.
کم کالری: در مقایسه با بعضی از سایر غذاها، کوکو سیبزمینی کمترین مقدار کالری را دارد، بنابراین برای کسانی که به رژیم غذایی توجه دارند مناسب است.
پرهیز از آلرژی: زیرا از گلوتن خالی است، بنابراین برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند یا آلرژی دارند مناسب است.
خوشمزه و متنوع: علاوه بر خواص تغذیهای، کوکو سیبزمینی یک غذای خوشمزه و متنوع است که میتوان به صورت پیشغذا یا غذای اصلی مصرف کرد.
منبع: مجله اینترنتی نو