طرز تهیه ترشی بندری با بهترین روش بسیار خوشمزه با ماندگاری بالا
طرز تهیه ترشی بندری
به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:
ترشی بندری یکی از معروفترین ترشیهای ایرانی است که از مناطق سواحل جنوبی ایران، به ویژه بندرعباس و جزایر هرمز، به دیگر مناطق کشور معرفی شده است. این ترشی با استفاده از مواد اصلی مانند تمبر هندی، گوجه فرنگی، خیار، سیر، فلفل دلمهای و انواع ادویه و سرکه تهیه میشود. طعم ترش و خوشمزهای که دارد، باعث شده است که در سراسر ایران مورد استقبال قرار گیرد و به عنوان یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه محسوب شود.
درباره کشور صربستان و پرچم صربستان
مواد لازم
تمرهندی یک بسته
موسیر پنجاه گرم
هویج سه عدد
خیار سه عدد
رب انار ترش یک لیوان
بادمجان متوسط سه عدد
سیر یک بوته
کرفس 3-2 شاخه
گل کلم یک کیلو
درباره کشور سوئیس و پرچم سوئیس
فلفل سبز ریز پنجاه گرم
سیب زمینی ترشی نیم کیلو
ادویه ترشی یک تا دو قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی کال پنج عدد
آب گوجه فرنگی غلیظ یک لیوان
سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون) یک لیوان
طرز تهیه
– فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.
– تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.
– گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.
درباره کشور لیختن اشتاین و پرچم لیختن اشتاین
– هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.
– برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.
– خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.
– موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.
– بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.
– سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.
– بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.
– ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.
– مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.
– نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.
درباره کشور لتونی و پرچم لتونی
منبع: مجله اینترنتی نو