چای كيسه ای چای سبز| بررسی خواص دارویی و نحوه مصرف چای سبز به طور کامل
چای كيسه ای چای سبز
به گزارش گروه گیاه شناسی مجله اینترنتی نو:
اشكال دارويی
پودر (عرضه به صورت چاي كيسه أي 25 عددي)
موارد مصرف
پلي فنول هاي چاي قادر است جذب كلسترول را مهار كند و از تخريب Catecholamin جلوگيري نمايد و باعث تخريب تري گليسيريد ها در بافت چربي كه به موجب آن وزن كاهش مي يابد، مي شود .چاي سبز آشاميدني تحريك كننده است كه باعث آرامش شده و خستگي عضلاني و رواني را بر طرف مي نمايد و مي توان آن را در هنگام تب ( هيجان ) استفاده كرد. كافيين موجود در چاي اثر ادرارزايي بر روي كليه ها دارد و دفع را تحريك مي كند. بنابراين گمان مي رود كمكي براي هضم و آرامش براي استرس هاي بعد از مصرف غذا است.
دم كرده چاي سبز فعاليت آنتي باكتريالي را بر روي تعدادي باكتري نشان مي دهد و درماني براي اسهال خوني است. بدون شير و شكر چاي سودمند براي درمان اسهال است ولي همراه با شير و شكر چاي به صورت يك ملين (ضد يبوست) عمل مي كند.
Epigallocatenin Gallat (EGCG) همچنين از رشد تومور ها در سرطانهاي مري، معده و روده جلوگيري مي كند و مصرف 5 گرم چاي در هر روز مي تواند سنتز نيتروز آمين را كاهش دهد، ويتامين C و پلي فنولها، به خصوص كاتنين ها سنتز Endogenous نيتروز آمين ها را بلوك مي كنند.ميزان بالاي سلنيم در چاي يكي از علل شيوع پايين سرطان در ژاپن است.
گزارش شده است كه عصاره چاي بسيار موثر تر از تركيبات فلورايد در جلو گيري از پوسيدگي دندان مي باشد.
موارد استعمال در پزشكی گذشته
در طب سنتي ايران دم كرده چاي سبز جهت كاهش چربي خون و ضد چاقي مصرف مي شود.
اجزای فراورده
هر كيسه حاوي 2.5 گرم برگ چاي سبز (Camellia Thea) مي باشد.
مواد موثره
كافيين، پلي فنول ها، آلكالوييد باز پورين، كاروتن، ريبوفلاوين، نيكوتنيك، پانتوتنيك، آسكوربيك اسيد مواد موثره برگهاي اين گياه را تشكيل مي دهند.
آثار فارماكولوژيك
بيش از 70% از بيماران ديابتي كه تحت كنترل قند بودند رهايي از درد و كرختي همراه با سوزش و خارش را در پاها نشان دادند و هيچ گونه اختلال در خواب آنها مشاهده نشد و افزودن چاي سبز در رژيم غذايي اين بيماران احساس خوب بودن و شادابي ايجاد كرد و بدين گونه چاي سبز به عنوان يك رها ساز از درد و حس كوفتگي و سوزش در بيماران ديابت عصبي شناخته شد.
مقدار مصرف: 3 بار در روز
دستور مصرف
يك كيسه را در يك فنجان آب جوش قرار داده 5 دقيقه صبر كنيد سپس كيسه را پس از فشردن خارج نموده محتوي فنجان را ميل نماييد.
عوارض جانبي: عوارض جانبي گزارش نشده است.
بیوگرافی محمد دانشگر بازیکن فوتبال
چای سبز
چای سبز یکی از محبوبترین نوشیدنیها در سراسر جهان است. این نوشیدنی با ویژگیهای بسیار مفید برای سلامتی انسانها شناخته شده است. در این مقاله، به بررسی خواص و فواید چای سبز، روش تهیه و مصرف این نوشیدنی، و اهمیت آن برای بهبود سلامتی بدن میپردازیم.
تاریخچه و منشأ چای سبز
چای سبز یکی از قدیمیترین نوشیدنیهای مصرفی در جهان است. منشأ چای سبز به سرزمین چین بازمیگردد و از هزاران سال پیش مورد استفاده واقع شده است. در اوایل قرن 17، چای سبز به کشورهای اروپایی معرفی شد و به سرعت محبوبیت خود را افزایش داد.
ترکیبات مفید چای سبز
چای سبز حاوی ترکیباتی مانند کاتچین، فلاونوئیدها، ویتامین C و مواد معدنی از جمله منیزیم و آهن است. این ترکیبات به دلیل خواص آنتیاکسیدانی، ضد التهابی و ضد میکروبی خود، به بهبود سلامتی انسانها کمک میکنند.
زندگی نامه رضا اسدی بازیکن فوتبال
اثرات چای سبز بر سلامتی
مصرف منظم چای سبز میتواند به بهبود سلامت قلب، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند دیابت و سرطان، و حفظ وزن سالم کمک کند. همچنین، چای سبز میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود عملکرد مغز کمک کند.
روش تهیه و مصرف چای سبز
برای تهیه چای سبز، باید برگهای تازه چای را با آب داغ 80-85 درجه سانتیگراد بریزیم و به مدت 2-3 دقیقه قرار دهیم. سپس میتوانیم چای سبز را مصرف کنیم. بهترین زمان برای نوشیدن چای سبز صبح و بعد از ناهار است.
انواع چای سبز
چای سبز در انواع مختلفی مانند چای سبز سنچا، چای سبز ژاپنی، و چای سبز چینی در دسترس است. هر نوع چای سبز دارای ویژگیها و خواص متفاوتی است که بر اساس ترکیبات و منشأ آن تعیین میشود.
نتیجه گیری
چای سبز نوشیدنی بسیار مفید و مفتری برای سلامتی انسانها است. با توجه به خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی چای سبز، مصرف منظم این نوشیدنی میتواند به بهبود سلامتی عمومی و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن کمک کند. بهترین روش برای بهبود سلامتی و پایداری آن، استفاده منظم از چای سبز و تغذیه سالم است.
منبع: مجله اینترنتی نو