جمعه , 8 تیر 1403 2024 - 06 - 28 ساعت :
» آشپزی » انواع فلافل » طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی با بهترین روش سریع و خوشمزه
طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی با بهترین روش سریع و خوشمزه
انواع فلافل

طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی با بهترین روش سریع و خوشمزه

خرداد 9, 1403 10

طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم برای 4 نفر

نخود : 250 گرم

باقلا سبز خام : 250 گرم

جعفری و تره : 1 پیمانه

پیاز یا پیازچه : 4/1 پیمانه

نمک : به مقدار لازم

پودر زیره : 2/1 قاشق غذاخوری

جوش شیرین : 2/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی با بهترین روش سریع و خوشمزه
طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی با بهترین روش سریع و خوشمزه

بیکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه،قرمز و زردچوبه : 2/1 قاشق چایخوری

آرد سفید : 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع : به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس:

ارده : 1 قاشق غذاخوری

ماست : 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو : 2/1 قاشق غذاخوری

نمک : 2/1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه ساندویچ:

نان ساندویچ : 5 عدد

خیارشور خرد شده : 3 عدد

گوجه فرنگی خرد شده : 3 عدد

کاهوی خرد شده : 2/1 پیمانه

طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی با بهترین روش سریع و خوشمزه
طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی با بهترین روش سریع و خوشمزه

دعا براى دیابت (مرض قند)

طرز تهیه

1.نخود را از 24 ساعت قبل در آب بخیسانید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.

2.پس از 24 ساعت نخود را از آب در بیاورید و با باقلا،جعفری و تره،پیاز یا پیازچه با استفاده از آسیاب سبزی خردکن آکا آسیاب کرده تا مخلوطی کاملا نرم و یکدست بدست آید.

3.نمک،پودر زیره،جوش شیرین،بیکینگ پودر،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه و آرد سفید را به مخلوط چرخ شده،اضافه کنید و آن را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

4.پس از 1 ساعت،مواد را از یخچال بیرون آورده به اندازه یک گردو از مایه بردارید و با دستگاه مخصوص یا در کف دست آن را به شکل حلقه های گرد درآورید و آن را در روغن فراوان سرخ کنید.

5.برای تهیه سس ارده لازم است ارده،ماست،آبلیمو و نمک را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظی به دست آید.

6.داخل نان مخصوص ساندویچ،ابتدا یک قاشق غذاخوری سس ارده بریزید و خوب آن را داخل نان پهن کنید.

7.سپس تعدادی فلافل و مقداری کاهو،گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده بگذارید.

فلافل عربی

فلافل یکی از غذاهای محبوب و معروف در کشورهای خاورمیانه است که از این منطقه به سراسر جهان شناخته شده است. این غذای خوشمزه و سرشار از مواد غذایی مفید، به خاطر طعم خاص و منحصر به فرد خود مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. یکی از نوعی معروف از فلافل، فلافل عربی است که در این مقاله به معرفی و تاریخچه، مواد اصلی، روش تهیه و خواص غذایی آن می‌پردازیم.

طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی با بهترین روش سریع و خوشمزه
طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی با بهترین روش سریع و خوشمزه

تاریخچه فلافل عربی

فلافل عربی یکی از پرطرفدارترین انواع فلافل است که از قرون گذشته به عنوان یک غذای سنتی در کشورهای خاورمیانه محبوب بوده است. این غذا اصلی‌ترین مواد آن شامل نخود، سبزیجات و ادویه‌های خاص می‌باشد که با هم مخلوط و سرخ شده و سپس به صورت گلوله‌ای شکل داده می‌شود.

دعا براى افسردگى

مواد اصلی فلافل عربی

یکی از اصلی‌ترین مواد استفاده شده در تهیه فلافل عربی نخود است. این دانه کامل‌پروتئین و حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. همچنین سبزیجات مختلف مانند پیاز، سیر، جعفری و نعناع نیز به همراه ادویه‌هایی مانند زردچوبه و نمک در تهیه این غذا استفاده می‌شود.

روش تهیه فلافل عربی

برای تهیه فلافل عربی، نخود و سبزیجات با هم مخلوط و به صورت پوره‌ای کوبیده می‌شوند و سپس به شکل گلوله‌های کوچک شکل داده می‌شوند. سپس این گلوله‌ها در روغن گرم سرخ شده و به همراه نان خبز یا سالاد میوه تازه سرو می‌شود.

طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی با بهترین روش سریع و خوشمزه
طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی با بهترین روش سریع و خوشمزه

خواص غذایی فلافل عربی

فلافل عربی حاوی انرژی، پروتئین، فیبر و ویتامین‌های مختلفی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. همچنین این غذا کم کلری بوده و برای کسانی که دنبال رژیم غذایی مناسب هستند مناسب است.

نتیجه گیری:

فلافل عربی یکی از غذاهای سنتی و محبوب کشورهای خاورمیانه است که به دلیل طعم خوشمزه، مواد غذایی مفید و سلامتی برای بدن بسیار مورد توجه قرار گرفته است. امیدواریم که با معرفی این غذا، توانسته باشیم شما را با این غذای خوشمزه و سالم آشنا کنیم.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×