سه شنبه , 5 تیر 1403 2024 - 06 - 25 ساعت :
» آشپزی » انواع ترشی » طرز تهیه موسیر ترشی با بهترین روش با ماندگاری بالا بسیار خوشمزه
طرز تهیه موسیر ترشی با بهترین روش با ماندگاری بالا بسیار خوشمزه
انواع ترشی - مقالات

طرز تهیه موسیر ترشی با بهترین روش با ماندگاری بالا بسیار خوشمزه

خرداد 12, 1403 10

طرز تهیه موسیر ترشی

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

– موسیر یک کیلو
– سرکه یک لیتر
(این ترشی نیازی به نمک ندارد)

طرز تهیه موسیر ترشی با بهترین روش با ماندگاری بالا بسیار خوشمزه
طرز تهیه موسیر ترشی با بهترین روش با ماندگاری بالا بسیار خوشمزه

طرز تهیه

موسیر تازه را پوست کنده حلقه حلقه می کنیم بعد مغز وسط آن را که در مرکز این گیاه است بیرون می آوریم.
این گیاه به دلیل تند بودن بهتر است سه یا چهار روز در ظرف آب سرد قرار داده و صبح و عصر آب آن را عوض کرده تا تندی آن کمی ملایم تر شود، سپس آن را آبکش کرده و بعد روی دستمالی خشک می ریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود بعد آن را در ظرف مورد نظر ریخته و سرکه روی آن می ریزیم.
در این ترشی از نمک استفاده نکنید چون نمک های موجود در بازار دارای ید است و باعث سیاه شدن موسیرها می شود.
ممکن است این ترشی بعد از سرکه ریختن سیاه رنگ شود ولی دوباره بعد از یک هفته به رنگ اولیه خود برمی گردد.
همچنین شما می توانید موسیر خشک را دو یا سه روز در آب جوشیده ولرم خیس کرده و دو بار آب آن را عوض کنید بعد از عوض کردن با روش بالا آب آن را گرفته و آنها را در سرکه بریزید.

بیوگرافی سردار آزمون ستاره فوتبال ایران

موسیر ترشی

موسیر یکی از میوه های خوراکی و مفید است که در اکثر نقاط جهان کشت می‌شود. این میوه دارای خواص غذایی بسیار زیادی است و به عنوان یک منبع غنی از ویتامین C، آنتی اکسیدانت ها و فیبر شناخته می‌شود. یکی از روش‌های محبوب تهیه موسیر، ترشی کردن آن است. در این مقاله قصد داریم به بررسی خواص و فواید موسیر ترشی بپردازیم.

طرز تهیه موسیر ترشی با بهترین روش با ماندگاری بالا بسیار خوشمزه
طرز تهیه موسیر ترشی با بهترین روش با ماندگاری بالا بسیار خوشمزه

ترشی کردن موسیر

ترشی کردن یکی از روش‌های محبوب و سنتی حفظ موسیر است. این روش علاوه بر افزایش مدت زمان نگهداری موسیر، باعث افزایش طعم و خواص آن نیز می‌شود. برای تهیه موسیر ترشی، ابتدا موسیر به صورت کامل تمیز می‌شود و سپس در محلول آب و سرکه و ادویه‌های مخصوص مدتی خیس می‌شود. سپس این موسیرها به شیشه‌های تمیز و مخصوص برای نگهداری ترشی پر می‌شوند و در محیط خنک نگهداری می‌شوند. پس از چند روز، موسیر ترشی آماده مصرف می‌شود.

خواص موسیر ترشی

موسیر ترشی دارای خواص زیادی برای سلامتی بدن است. این نوع ترشی به عنوان یک منبع غنی از ویتامین C شناخته می‌شود که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. همچنین مصرف موسیر ترشی به عنوان یک منبع غنی از آنتی اکسیدانت ها می‌تواند در جلوگیری از ایجاد التهاب و بیماری‌های مزمن مؤثر باشد. این نوع ترشی همچنین دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است که می‌تواند به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کند.

17/5 هزار کشته در تصادفات 16 سال اخیر

نتیجه گیری
موسیر ترشی یکی از محصولات خوراکی بسیار مفید و خوشمزه است که به عنوان یک منبع غنی از ویتامین C، آنتی اکسیدانت ها و فیبر شناخته می‌شود. ترشی کردن موسیر یک روش سنتی و معروف برای حفظ این میوه است و باعث افزایش خواص و طعم آن می‌شود. مصرف موسیر ترشی می‌تواند به حفظ سلامتی بدن، تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از بیماری‌های مزمن کمک کند. بنابراین، توصیه می‌شود این میوه خوراکی را به روزهای زندگی خود اضافه کرده و از فواید آن برای سلامتی بدن بهره مند شویم.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×