جمعه , 8 تیر 1403 2024 - 06 - 28 ساعت :
» آشپزی » انواع ترشی » طرز تهیه بادمجان شکم پر به روش مجلسی بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه بادمجان شکم پر یه روش مجلسی بسیار خوشمزه و لذیذ
انواع ترشی

طرز تهیه بادمجان شکم پر به روش مجلسی بسیار خوشمزه و لذیذ

خرداد 12, 1403 10

طرز تهیه بادمجان شکم پر

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

1/5 کیلوسبزترشی
یک قاشق سوپخوری ادویه
یک قاشق سوپخوری نمک
3 کیلوبادنجان قلمی کوچک
سرکه به اندازه لازم

طرز تهیه بادمجان شکم پر یه روش مجلسی بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه بادمجان شکم پر یه روش مجلسی بسیار خوشمزه و لذیذ

زندگینامه نویسنده و فیلمساز نرگس آبیار

طرز تهیه

سبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امکان کمی سبزیهای معطر محلی است. سبزیها را پس از پاک کردن و شستن روی یک پارچه تمیز پهن کرده و می گذاریم یک شبانه روز بماند تا آب آنها کاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد می کنیم.
برای تهیه این ترشی از بادنجانهای کوچک استفاده می کنیم. اگر بادنجان ها خیلی ریز و کوچک باشد، کلاهک سبز آن را بر نمی داریم و به همین ترتیب آنها را در حالیکه یک برش3 سانتیمتری در وسط بادنجان ها ایجاد کرده ایم، در سرکه می جوشانیم. به طوری که برای هر یک کیلو، یک لیوان سرکه لازم است. ظرف را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا بادنجان ها کمی بپزد، ولی له نشود.
سبزی ترشی خرد شده را درظرف تقریباً بزرگی می ریزیم وسیر، نمک و ادویه را به آن اضافه می کنیم . بعد ازمخلوط کردن آنها، شکم بادنجان ها را ازاین مخلوط پرمی کنیم و در ظروف مخصوص ترشی می ریزیم . سپس روی مواد سرکه می ریزیم تا سرکه روی بادنجان ها را بگیرد. در آنها را محکم می بندیم و در جای خنک نگه می داریم.

نکات تغذیه ای

خوردن ترشی به همراه غذا باعث افزایش اشتها می شود. همچنین به علت دارا بودن سرکه باعث هضم بهتر غذا و چربی ها میشود. اگر در صورت خوردن یک غذای چرب احساس سنگینی کردید، با خوردن مقداری ترشی یا آبلیمو یا آبغوره که همگی خاصیت اسیدی دارند، حالتان بهبود خواهد یافت.
تذکر:
در مصرف ترشی نباید زیاده روی کرد.همانطور که اشاره شد ترشی خاصیت اسیدی دارد ، بنابراین افرادی که دچار ناراحتی معده هستند نباید آن را مصرف کنند.
این ترشی به علت دارا بودن بادنجان، برای افرادی که به آن حساسیت دارند مناسب نیست.

بادمجان شکم پر

بادمجان یکی از محبوب‌ترین مواد غذایی در سراسر جهان است که در انواع غذاها و دسرها استفاده می‌شود. این میوه با طعم و مزه خاص خود، علاوه بر اینکه خوشمزه است، دارای خواص بسیار مفید برای سلامتی نیز می‌باشد. بادمجان شکم پر یکی از غذاهای محبوب بادمجان است که در این مقاله به بررسی خواص و مزایای این غذا می‌پردازیم.

زندگینامه بازیگر فلامك جنیدی بهمراه عکس

تاریخچه بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در کشورهای شرقی و خاورمیانه است. این غذا اصالتا از کشورهای مختلفی نظیر ایران، ترکیه، لبنان و سوریه می‌باشد و در این مناطق به عنوان یک غذای سنتی و خوشمزه شناخته می‌شود.

طرز تهیه بادمجان شکم پر یه روش مجلسی بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه بادمجان شکم پر یه روش مجلسی بسیار خوشمزه و لذیذ

مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر

برای تهیه بادمجان شکم پر، مواد اصلی شامل بادمجان، گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، نمک و ادویه‌های مختلف می‌باشد. این مواد ساده و قابل دسترس بوده و به راحتی در فروشگاه‌ها یافت می‌شوند.

فواید بادمجان شکم پر برای سلامتی

بادمجان شکم پر دارای خواصی برای سلامتی است که می‌تواند به بهبود عملکرد گوارش، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و مشکلات گوارشی کمک کند. همچنین این غذا دارای مواد مغذی مانند ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای بدن می‌باشد.

نکات مهم در تهیه بادمجان شکم پر

برای تهیه بادمجان شکم پر، باید مواد را به موقع و با دقت آماده کرد و غذا را به مدت کافی و با حرارت مناسب پخت تا مزه و طعم بهینه‌ای به غذا ببخشد. همچنین می‌توان از ادویه‌های مختلفی نظیر زعفران و زردچوبه برای افزودن طعم و مزه به این غذا استفاده کرد.

طرز تهیه شامی اصفهانی

طرز تهیه بادمجان شکم پر

برای تهیه بادمجان شکم پر، ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و به شکل برش‌های طولی تهیه کنید. سپس آن‌ها را کمی تفت دهید و گوشت چرخ کرده و سایر مواد را به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس غذا را درون بادمجان قرار دهید و درون فر یا روی اجاق گاز پخته و آن را با نان یا برنج سرو کنید.

نتیجه گیری
بادمجان شکم پر یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که دارای خواص بسیار مفید برای سلامتی است. تهیه این غذا نه‌تنها ساده و آسان است بلکه باعث بهبود عملکرد گوارش و پیشگیری از بیماری‌های مختلف نیز می‌شود. بهتر است در تغذیه خود به این غذای سنتی و مفید جای دهید و از طعم و مزه خاص آن لذت ببرید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×