سه شنبه , 5 تیر 1403 2024 - 06 - 25 ساعت :
» آشپزی » مربا و مارمالاد » طرز تهیه مربای پوست پسته با بهترین روش با ماندگاری بالا
طرز تهیه مربای پوست پسته با بهترین روش با ماندگاری بالا
مربا و مارمالاد

طرز تهیه مربای پوست پسته با بهترین روش با ماندگاری بالا

خرداد 14, 1403 10

طرز تهیه مربای پوست پسته

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

پوست پسته تازه 1 کیلو
شکر 1 کیلو
هل یا وانیل به قدر لازم
آبلیمو نصف استکان
گلاب در صورت تمایل 1 فنجان
خلال پسته 1 فنجان

طرز تهیه مربای پوست پسته با بهترین روش با ماندگاری بالا
طرز تهیه مربای پوست پسته با بهترین روش با ماندگاری بالا

طرز تهیه

پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.

تقویم نجومی 9 خرداد

مربای پوست پسته

مربای پوست پسته یکی از خوراکی های خوشمزه و محبوب در بسیاری از کشورها است. این محصول خوشمزه و خوش طعم از پوست پسته تهیه می‌شود و به عنوان یک خوراکی خوشمزه و سالم برای صبحانه یا پیش غذا استفاده می‌شود. در این مقاله به مزایا و خواص مربای پوست پسته، روش تهیه آن و نکات مهم در تهیه این محصول پرداخته خواهد شد.

طرز تهیه مربای پوست پسته با بهترین روش با ماندگاری بالا
طرز تهیه مربای پوست پسته با بهترین روش با ماندگاری بالا

ترکیب شیمیایی مربای پوست پسته

مربای پوست پسته از پوست پسته، شکر، آب و افزودنی های مختلف تهیه می‌شود. پوست پسته حاوی مقدار زیادی فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. شکر موجود در مربای پوست پسته انرژی لازم برای بدن فراهم می‌کند و طعم خوبی به مربا می‌دهد.

روش تهیه مربای پوست پسته

برای تهیه مربای پوست پسته، ابتدا پوست پسته ها را خرد کرده و درون قابلمه ای قرار دهید. سپس شکر و آب را به پوست پسته ها اضافه کرده و آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه بجوشانید. سپس مربای خوشمزه و آماده را در بطری های شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید. مربای پوست پسته آماده برای مصرف است.

تقویم نجومی 7 خرداد

خواص مربای پوست پسته

مربای پوست پسته حاوی مقدار زیادی فیبر است که برای سلامتی دستگاه گوارش بسیار مفید است. همچنین این محصول حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند. مصرف مربای پوست پسته می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی کمک کند و انرژی لازم برای بدن فراهم کند.

طرز تهیه مربای پوست پسته با بهترین روش با ماندگاری بالا
طرز تهیه مربای پوست پسته با بهترین روش با ماندگاری بالا

بیوگرافی بازیگر بابک حمیدیان

نتیجه گیری:

مربای پوست پسته یک خوراکی خوشمزه و مفید است که می‌تواند به بهبود سلامتی بدن کمک کند. این محصول حاوی مقادیر زیادی فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند. بهتر است مربای پوست پسته را به صورت طبیعی و بدون افزودنی های مضر تهیه کرده و مصرف کنیم.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×