سه شنبه , 5 تیر 1403 2024 - 06 - 25 ساعت :
» آشپزی » انواع خورش ها » طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک با عالی ترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک با عالی ترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ
انواع خورش ها

طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک با عالی ترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ

خرداد 24, 1403 30

طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

;گوشت گوساله 500 گرم
زرشک 50 گرم
خلال بادام 100 گرم
پیازمتوسط یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ‌کردن دو قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
زعفران نصف قاشق چایخوری
لیمو عمانی چهار عدد

طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک با عالی ترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک با عالی ترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ

تعبیر خواب آسیاب بادی

طرز تهیه

طرز تهیه برای شش نفر: پیاز را خرد کرده، با کمی روغن تفت می‌دهیم. در همین حالت رب را هم اضافه می‌کنیم سپس گوشت را قیمه‌ای خورد کرده به مواد اضافه و همه مواد را کمی تفت می‌دهیم، پس از آن دو لیوان آب اضافه کرده بعد از جوش آمدن خورش، شعله را کم می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت یک ساعت آرام بپزد. سپس خلال بادام را اضافه و بعد از 10 دقیقه لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ کرده و در خورش می‌اندازیم و اجازه می‌دهیم خورش به مدت یک ساعت دیگر با شعله کم بپزد. زرشک را شسته با کمی روغن (ترجیحا روغن حیوانی) و شکر تفت می‌دهیم و در پایان به همراه زعفران به خورش اضافه کرده و خورش را پنج دقیقه با حرارت ملایم روی شعله نگه می‌داریم. خورش در اصل با زرشک سیاه طبخ می‌شود. خورش فوق یکی از خورش‌های اصیل کرمانشاه می‌باشد که در همه مراسم رسمی طبخ می‌شود.

خورش قیمه خلال و زرشک

خورش قیمه خلال و زرشک یکی از غذاهای محبوب و معروف در فرهنگ ایرانی است که با ترکیب منحصر به فرد قیمه، خلال و زرشک، یک طعم خوشمزه و غنی ایجاد می‌کند. این غذا با ترکیب مواد اولیه ساده ولی خوش طعم، یکی از غذاهای سنتی و خانوادگی ایرانی‌ها محسوب می‌شود.

تاریخچه خورش قیمه خلال و زرشک

خورش قیمه خلال و زرشک یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که به دوران قدیم باز می‌گردد. این غذا با ترکیب قیمه (حبوبات)، خلال (سبزی) و زرشک (تره‌بار)، یک طعم منحصر به فرد و خوشمزه ایجاد می‌کند که از آن به عنوان یکی از غذاهای محبوب و خانوادگی ایرانی‌ها یاد می‌شود.

طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک با عالی ترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک با عالی ترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ

تعبیر خواب آسیاب آبی

مواد اولیه خورش قیمه خلال و زرشک

برای پخت خورش قیمه خلال و زرشک، مواد اولیه‌ای نیاز است که شامل قیمه (عدس یا نخود)، خلال ، زرشک ، گوشت گوسفندی یا مرغ، پیاز، روغن، زردچوبه، زعفران، نمک و فلفل می‌شود. این مواد با ترکیب مناسب و متناسب، یک خورش خوشمزه و غنی ایجاد می‌کنند.

تعبیر خواب آسم

خواص تغذیه‌ای خورش قیمه خلال و زرشک

خورش قیمه خلال و زرشک یک غذای سنتی و خانوادگی ایرانی است که از نظر تغذیه‌ای نیز بسیار مفید و سالم است. با ترکیب قیمه (حبوبات پر انرژی)، خلال (سبزی خورشتی با ویتامین و مواد معدنی) و زرشک (منبع غنی ویتامین C)، این غذا منبع مناسبی از انرژی، ویتامین و مواد معدنی برای بدن ما فراهم می‌کند.

فواید سلامتی خورش قیمه خلال و زرشک

خورش قیمه خلال و زرشک به دلیل ترکیب مناسب مواد غذایی که دارد، فواید بسیاری برای سلامتی بدن انسان دارد. این غذا به دلیل حضور قیمه (منبع خوب فیبر)، خلال (سبزی خورشتی با خواص ضد التهابی) و زرشک (منبع غنی آنتی‌اکسیدان)، به پیشگیری از بیماری‌ها مانند دیابت، چربی خون، التهابات و سرطان کمک می‌کند.

طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک با عالی ترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه خورش قیمه خلال و زرشک با عالی ترین روش بسیار خوشمزه و لذیذ

خورش قیمه خلال و زرشک در فرهنگ ایرانی

خورش قیمه خلال و زرشک یکی از غذاهای محبوب و مهم در فرهنگ ایرانی است که به عنوان یک غذای سنتی و خانوادگی مورد توجه قرار دارد. این غذا با ترکیب منحصر به فرد و خوشمزه قیمه، خلال و زرشک، یک طعم خاص و خوشمزه ایجاد می‌کند که از آن به عنوان یکی از غذاهای برتر و محبوب در بین ایرانی‌ها یاد می‌شود.

نتیجه‌گیری:

خورش قیمه خلال و زرشک یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با ترکیب منحصر به فرد قیمه، خلال و زرشک، یک طعم خوشمزه و غنی ایجاد می‌کند. این غذا تنها یک غذای خوشمزه نیست بلکه از نظر تغذیه‌ای نیز بسیار مفید و سالم است. از این رو، توصیه می‌شود که در طبخ و مصرف این غذا، نکات بهداشتی و تغذیه‌ای را رعایت کرده و از فواید آن برای سلامتی بدن خود بهره ببرید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×