سه شنبه , 5 تیر 1403 2024 - 06 - 25 ساعت :
» آشپزی » انواع خورش ها » طرز تهیه خورش گوشت با آب لبو با بهترین روش با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خورش گوشت با آب لبو
انواع خورش ها

طرز تهیه خورش گوشت با آب لبو با بهترین روش با طعمی بی نظیر

خرداد 24, 1403 20

طرز تهیه خورش گوشت با آب لبو

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

گوشت برای 4 نفر 500 گرم
پیاز خردشده یک عدد
هویج دو عدد
سیب‌زمینی دو عدد
لوبیاچیتی 3/1 پیمانه
گوجه‌فرنگی چهار عدد
روغن آفتابگردان به میزان لازم
آب لبو یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین یک قاشق مرباخوری
هل ساییده شده یک قاشق مرباخوری
عسل یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش گوشت با آب لبو
طرز تهیه خورش گوشت با آب لبو

یه دعای قشنگی توی سوره اسراء

طرز تهیه

گوشت را بعد از گرفتن چربی به قطعات کوچک خرد کنید و با پیاز در روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کند. گوجه‌فرنگی‌ها را در دستگاه مخلوط‌کن به صورت پوره در آورید یا رنده کرده و به گوشت‌ها بیفزایید.

خورش گوشت با آب لبو

خورشت گوشت با آب لبو یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که با استفاده از گوشت گوسفند یا گاو و آب لبو به دست می‌آید. این غذا با طعم و ادویه‌های خاص خود، مخصوصا در فصل سرما، یکی از بهترین گزینه‌ها برای سرو کنار نان یا برنج است. در این مقاله، به توضیح اجمالی در مورد خورشت گوشت با آب لبو و روش تهیه آن می‌پردازیم.

تهیه و تدارکات

برای تهیه خورشت گوشت با آب لبو، ابتدا باید گوشت مورد نظر را با مقدار مناسبی از آب و ادویه‌های لازم مانند زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین به مدت مناسبی بپزید. سپس آب لبو را به آن اضافه کرده و به مدت دیگری بپزید تا مواد مختلف آن به خوبی ترکیب شوند. در انتها، می‌توانید این خورشت را با پیاز سرخ کرده و نمک، فلفل و زرشک تزئین کنید.

طرز تهیه خورش گوشت با آب لبو
طرز تهیه خورش گوشت با آب لبو

دعا براى فشار خون 

نکات مهم

یکی از نکات مهم در تهیه خورشت گوشت با آب لبو، استفاده از گوشت با کیفیت و تازه است. همچنین، توجه به مقادیر صحیح ادویه‌ها و نوع آب لبو نیز بسیار اهمیت دارد. همچنین، می‌توانید با اضافه کردن سبزیجات مختلف مانند سبزیجات خشک یا تازه، طعم و ارزش غذایی خورشت را افزایش دهید.

نتایج و پیشنهادات

خورشت گوشت با آب لبو یک غذای سنتی و لذیذ است که می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی برای خانواده‌ها تهیه شود. این غذا دارای ارزش غذایی بالا و طعمی منحصر به فرد است که می‌تواند هرگونه غذایی را تکمیل کند. بنابراین، پیشنهاد می‌شود که این خورشت را حتما در منوی خود قرار دهید و از آن لذت ببرید.

طرز تهیه خورش گوشت با آب لبو
طرز تهیه خورش گوشت با آب لبو

با توجه به مطالب فوق، می‌توان گفت که خورشت گوشت با آب لبو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با رعایت نکات مهم در تهیه آن می‌توانید از طعم و ارزش غذایی بالای آن لذت ببرید. امیدواریم که این مقاله به شما کمک کرده باشد تا این خورشت را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×