دوشنبه , 4 تیر 1403 2024 - 06 - 24 ساعت :
» آشپزی » انواع کوکو و کتلت » طرز تهیه کوکو باقالی با عالی ترین روش ساده و خوشمزه
طرز تهیه کوکو باقالی با عالی ترین روش ساده و خوشمزه
انواع کوکو و کتلت

طرز تهیه کوکو باقالی با عالی ترین روش ساده و خوشمزه

خرداد 27, 1403 00

طرز تهیه کوکو باقالی

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

باقالی 300 گرم
تره 150 گرم
شوید 100 گرم
جعفری 100 گرم
پیاز 1 عدد کوچک
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
سیر رنده شده 3 حبه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه کوکو باقالی با عالی ترین روش ساده و خوشمزه
طرز تهیه کوکو باقالی با عالی ترین روش ساده و خوشمزه

نماینده کرمانشاه: حقوق نمایندگان را پرینت بگیرند 

طرز تهیه

مرحله اول
آماده کردن باقالی

ابتدا هر دو پوست باقالی را بگیرید و آنها را بشویید. باقالی های پاک شده را با مقداری آب خوب پخته و آبکشی کنید. حدود نیم ساعت کافی است. سپس آن ها را داخل میکسر ریخته و له کنید. این کار را با گوشتکوب برقی یا دستی نیز می توانید انجام دهید.

مرحله دوم
آماده کردن سبزی کوکو

تا باقالی پخته می شود سبزی ها را پاک کرده و تمیز بشویید. وقتی آب آن ها کاملا از صافی رفت و خشک شدند خردشان کنید.
کباب تابه ای مرغ

مرحله سوم
مخلوط کردن مواد کوکو

پیاز را رنده کرده و آب آن را کامل بگیرید. سپس داخل یک کاسه بزرگ بریزید. باقالی له شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی ها را هم به پیاز اضافه کنید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه دیگر خوب هم زده و به مواد کوکو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. با انجام این کار کوکوی شما خوب پف می کند.

ایران خواستار تشکیل گروه تحقیق بین‌المللی درباره جنایات

مرحله چهارم
سرخ کردن کوکو باقالی

داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس با قاشق از مواد کوکو برداشته و با فاصله در تابه بریزید. اجازه دهید با حرارت ملایم هر دو طرف کوکوها سرخ شوند.

نکات کلیدی برای پخت کوکو باقالی

– اگر برای تهیه کوکو بخواهید از باقالی خشک استفاده کنید باید حداقل 4 ساعت آن ها را در آب گرم خیس کنید.
– برای تهیه این کوکو یا هر کوکو دیگری بهتر است تخم مرغ ها را یکی یکی داخل یک کاسه کوچک شکسته و سپس به مواد دیگر اضافه کنید تا از سالم بودن آن ها مطمئن شوید.
– اگر بخواهید می توانید همه مواد را داخل تابه ریخته و یک کوکوی بزرگ درست کنید.
– کوکو باقالی را می توانید داخل فر با دمای 175 درجه سانتی گراد تهیه کنید. در این روش مقدار روغن مصرف شده بسیار کم می شود و شما یک کوکوی رژیمی دارید.
– اگر غذای ترش دوست داشته باشید می توانید مقداری گرد غوره نیز به مواد کوکو اضافه کنید.
– می توانید از سبزیجات و باقالی پخته فریز شده استفاده کنید. در این صورت زمان آماده سازی کم می شود. اما طعم کوکو با مواد تازه خیلی بهتر است.

طرز تهیه کوکو باقالی با عالی ترین روش ساده و خوشمزه
طرز تهیه کوکو باقالی با عالی ترین روش ساده و خوشمزه

کوکو باقالی

کوکو باقالی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که از باقالی و تخم مرغ تهیه می‌شود. این غذا با طعم و آرومای خاص خود، همواره جزو منوی غذایی خانواده‌های ایرانی قرار دارد. در این مقاله به بررسی اجمالی درباره کوکو باقالی، مواد اولیه آن، روش تهیه و خواص غذایی آن خواهیم پرداخت.

مواد اولیه کوکو باقالی

برای تهیه کوکو باقالی، مواد اولیه‌ای نیاز است که شامل باقالی، تخم مرغ، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه می‌شود. همچنین می‌توانید برای افزودن طعم و مزه بیشتر، از ادویه‌های دیگر نیز استفاده کنید.

هشدار قرمز برای لرستان و خوزستان در ۲ روز آینده

روش تهیه کوکو باقالی

ابتدا باید باقالی را برای استفاده در کوکو، بپزید. سپس پیاز را خرد کرده و درون ماهیتابه با روغن تفت دهید. سپس باقالی پز شده را به پیاز اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. در آخر تخم مرغ را بشکنید و به مواد دیگر اضافه کنید. حرارت را کم کنید و کوکو را آرام آرام بپزید تا طلا رنگ شود.

خواص غذایی کوکو باقالی

کوکو باقالی یک غذایی سالم و خوشمزه است که حاوی پروتئین، فیبر، ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز برای بدن است. همچنین این غذا کم کالری بوده و برای کسانی که در حال رژیم گرفتن هستند، مناسب است.

نتیجه‌گیری:

کوکو باقالی یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که با مواد اولیه ساده و آسان قابل تهیه است. این غذا به دلیل حاوی بسیاری از عناصر غذایی مورد نیاز برای بدن، توصیه می‌شود. بنابراین، در هر خانه‌ای می‌توانید این غذای خوشمزه را طبخ کرده و لذت ببرید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×