» اخبار » رییس فدراسیون نجات غریق: اولویت ما به کارگیری نیروهای بومی به عنوان ناجیان غریق است
اخبار - مقالات - ورزشی

رییس فدراسیون نجات غریق: اولویت ما به کارگیری نیروهای بومی به عنوان ناجیان غریق است

دی ۱, ۱۴۰۳ 00

در مجمع عمومی سالیانه هیات نجات غریق خوزستان که روز شنبه در اهواز برگزار شد، مهدی حیدری، رئیس فدراسیون نجات غریق کشور، به بررسی وضعیت کنونی هیات نجات غریق خوزستان و برنامه‌های آینده این حوزه پرداخت. وی با اشاره به حمایت‌های گسترده استانداری و اداره کل ورزش و جوانان خوزستان در سال گذشته، اعلام کرد که هیات نجات غریق استان اکنون از جایگاه مناسبی در سطح کشور برخوردار است و در حال توسعه و پیشرفت است. حیدری با تاکید بر اهمیت طرح ساماندهی سواحل رودخانه‌ها، گفت: “شرایط خاص و منابع آبی متعدد استان خوزستان باعث شده که دغدغه غرق‌شدگی در رودخانه‌ها جزو دغدغه‌های ملی باشد.”

رییس فدراسیون: به کارگیری نیروهای بومی به عنوان ناجی غریق در اولویت است

اولویت به کارگیری نیروهای بومی در استان خوزستان

رییس فدراسیون نجات غریق کشور به ضرورت به کارگیری نیروهای بومی در سواحل رودخانه‌های استان اشاره کرد و افزود: “ما قصد داریم تا در سال‌های آینده ناجیان غریق بیشتری در سواحل رودخانه‌های خوزستان مشغول به کار شوند. در این راستا، باید نیروهای بومی این استان به عنوان ناجیان غریق استخدام شوند تا از ظرفیت‌های محلی استفاده بهینه کنیم.” همچنین وی اعلام کرد که طبق تغییرات جدید آیین‌نامه اجرایی فدراسیون نجات غریق که بعد از ۲۸ سال به روز شده است، ساماندهی سواحل رودخانه‌ها به این آیین‌نامه اضافه شده و این تغییرات باعث می‌شود تا در یک یا دو سال آینده مشکلی برای اشتغال ناجیان غریق نخواهیم داشت.

افزایش دوبرابری تعداد ناجیان غریق در سال آینده

حیدری در ادامه گفت که هدف‌گذاری برای سال آینده این است که تعداد ناجیان غریق خوزستان از ۱۵۰ نفر به ۳۰۰ نفر افزایش یابد. همچنین وی از معرفی یک بخش جدید در فدراسیون به نام “همیار منجی غریق” خبر داد و گفت: “این افراد آموزش‌های لازم را دریافت خواهند کرد و پس از آن، به وزارت کشور و استانداری‌ها معرفی می‌شوند تا در سواحل مشغول به کار شوند.”

توجه ویژه به قهرمانی‌های ورزشی استان

رییس فدراسیون نجات غریق همچنین ابراز امیدواری کرد که روند موفقیت‌های ورزشی استان خوزستان در مسابقات مختلف ادامه پیدا کند و در آینده شاهد حضور ملی‌پوشان بیشتری از این استان در سطح بین‌المللی باشیم. وی تصریح کرد که استان خوزستان با منابع آبی و استعدادهای فراوان، می‌تواند به یکی از قطب‌های مهم ورزشی کشور تبدیل شود.

نگاه ویژه دولت به استان‌های دارای منابع آبی

در ادامه، حمید بنی‌تمیم، مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان، به اهمیت نجات انسان‌ها و کار بزرگ ناجیان غریق اشاره کرد و افزود: “دولت به استان‌های دارای منابع آبی نگاه ویژه‌ای دارد و با اجرای طرح ساماندهی سواحل رودخانه‌ها می‌توان در زمینه اشتغال و گردشگری اقدامات موثری انجام داد.” وی همچنین بر لزوم تدوین و اجرای هرچه سریع‌تر این طرح تاکید کرد و از حمایت‌های لازم از سوی اداره کل ورزش و جوانان خوزستان خبر داد.

رییس فدراسیون: به کارگیری نیروهای بومی به عنوان ناجی غریق در اولویت است

ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی برای ناجیان غریق خانم

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان همچنین از مشکل تعطیلی برخی استخرهای بانوان به دلیل نبود ناجی غریق زن در استان خبر داد و از فدراسیون نجات غریق درخواست کرد که دوره‌های آموزشی برای ناجیان غریق خانم‌ها برگزار کند. وی گفت: “با برگزاری این دوره‌ها می‌توانیم تعداد ناجیان غریق زن را افزایش دهیم و مشکلات موجود در استخرهای بانوان را حل کنیم.”

فعالیت بیش از ۲۵۰ هزار خوزستانی در ورزش

بر اساس این گزارش، بیش از ۲۵۰ هزار نفر از مردم استان خوزستان به صورت سازمان یافته در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند که نشان‌دهنده علاقه و فعالیت بالای مردم این استان در حوزه ورزش است. این آمار نشان می‌دهد که خوزستان با داشتن منابع آبی و جغرافیای مناسب، می‌تواند در زمینه ورزش‌های آبی به یکی از پیشگامان کشور تبدیل شود.

هنر کاراته

تکواندو

واترپلو 

روش‌های کاهش استرس 

به این نوشته امتیاز بدهید!

maryam

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×