چهارشنبه , 19 دی 1403 2025 - 01 - 08 ساعت :
 
» اخبار » صادرات صنایع دستی اصفهان: رشد چشمگیر و برنامه‌های آینده
اخبار - اقتصاد - مقالات

صادرات صنایع دستی اصفهان: رشد چشمگیر و برنامه‌های آینده

دی ۱۳, ۱۴۰۳ 20

صادرات هفت میلیون دلاری صنایع دستی از استان اصفهان

اصفهان – ایرنا – معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان از صادرات حدود هفت میلیارد و هفت میلیون و ۶۰۰ هزار دلار صنایع دستی این استان در نه ماه اخیر خبر داد. این آمار نشان‌دهنده رشد قابل توجه در صادرات صنایع دستی اصفهان است.

آمار صادرات

  • مقایسه با سال گذشته: نورالله عبداللهی اعلام کرد که میزان صادرات صنایع دستی استان در سال گذشته تنها ۱۵ میلیون دلار بوده است. این افزایش چشمگیر نشان‌دهنده توجه بیشتر به صنایع دستی و بازارهای صادراتی است.
  • روش‌های صادرات: عبداللهی اشاره کرد که استان اصفهان هم مرز با کشورهای همسایه نیست و بنابراین صادرات آن از طریق سایر استان‌ها انجام می‌شود.

درخشان: به لطف گاریدو راه گل‌زدن را فراموش کردیم/ مدیران باشگاه باید پاسخگو باشند

توافق‌نامه با گمرک

  • توافق‌نامه جدید: به منظور بهبود فرآیند صادرات، توافق‌نامه‌ای بین وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و گمرک منعقد شده است. بر اساس این توافق، مبدا صادرات صنایع دستی اصفهان در برگه‌های صادراتی قید خواهد شد.
  • صادرات از طریق فرودگاه: هم‌اکنون درصد قابل توجهی از صادرات صنایع دستی استان از طریق فرودگاه امام خمینی تهران انجام می‌شود. پیش از این، صادرات این صنایع به نام تهران ثبت می‌شد، اما با توافق جدید، مرجع تولید و صادرات به نام استان اصفهان درج خواهد شد.

تلاش برای توسعه صادرات

  • فرودگاه بین‌المللی اصفهان: عبداللهی به همکاری با استاندار اشاره کرد و گفت که در تلاش هستیم تا فرودگاه بین‌المللی اصفهان به عنوان مرجع صادرات صنایع دستی فعال شود. این اقدام می‌تواند به تسهیل فرآیند صادرات و افزایش سهم اصفهان در بازارهای جهانی کمک کند.

تطبیق آموزش‌های سوادآموزی با استانداردهای بین المللی ضروری است

وضعیت هنرمندان صنایع دستی

  • رشته‌های صنایع دستی: از ۶۰۲ رشته صنایع دستی شناسایی شده در دنیا، ۲۹۹ مورد آن مربوط به ایران و از این تعداد ۲۰۰ رشته مربوط به استان اصفهان است.
  • فعالیت هنرمندان: بیش از ۷۰ هزار هنرمند صنایع دستی در استان اصفهان فعالیت می‌کنند. در چهار سال گذشته، ۴۰ هزار نفر از این هنرمندان شناسایی و شناسنامه‌دار شده‌اند که نشان‌دهنده توجه به این حوزه و حمایت از هنرمندان است.

طرح زنان نوآور توسعه اقتصادی از طریق صنایع تبدیلی

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×