اعزام نیروهای ویژه به محل حادثه در سئول پس از تهدید بمبگذاری
تهران- ایرنا – یک رسانه کره جنوبی گزارش داد که دفتر مرکزی حزب قدرت مردم، به عنوان حزب حاکم، یک تهدید بمبگذاری دریافت کرده و نیروی ضربت به محل این دفتر در سئول اعزام شده است.
جزئیات تهدید
به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، شبکه تلویزیونی YTN اعلام کرد که تیم ضربت پلیس کره جنوبی روز پنجشنبه پس از دریافت تهدید بمبگذاری به مقر حزب حاکم که «یون سوک یول» رئیسجمهور استیضاح شده، رهبر آن است، اعزام شد.
- پیام ناشناس: یک فرد ناشناس پیامی را از طریق فکس ارسال کرده بود که در آن ادعا شده بود یک وسیله انفجاری در مقر حزب قدرت مردم در منطقه «یوییدو» سئول نصب شده است.
- تأیید دریافت فکس: حزب قدرت مردم این تهدید را تأیید کرده و بلافاصله آن را به پلیس گزارش داد.
فرماندار بروجرد: لزوم توجه به شاخصهای توسعه
اقدامات پلیس
پلیس از ساعت ۱۱:۵۰ صبح (به وقت محلی) به تفتیش گسترده مقر حزب قدرت مردم پرداخت. اقدامات پلیس شامل موارد زیر بود:
- جستجوی ورودیها و راهپلهها: عملیات جستجو در ورودیها، راهپلهها، آسانسورها و سایر مناطق ساختمان ستاد حزب با استفاده از سگهای کشف مواد منفجره انجام شد.
- حضور آتشنشانی: آتشنشانی نیز به همراه پلیس برای آمادگی در برابر هر گونه شرایط غیرمترقبه به محل اعزام شدند.
زمینه سیاسی
این تهدید به بمبگذاری در حالی رخ میدهد که کره جنوبی به دنبال حکومت نظامی نافرجام توسط رئیسجمهور «یون سوک یول»، وارد یک بحران سیاسی و اقتصادی شده است.
- استیضاح یون سوک یول: پس از ناکام ماندن حکومت نظامی، نمایندگان پارلمان کره جنوبی اقدام به استیضاح یون کردند و اکنون سرنوشت وی در دست دادگاه قانون اساسی قرار دارد.
- عدم حضور یون در جلسات: یون از حضور در جلسات برای تحقیق و پرس و جو امتناع کرده است و در همین راستا، تیم تحقیق روز سهشنبه برای گردآوری اطلاعات بیشتر به دفتر ضداطلاعات ارتش این کشور واقع در سئول یورش برد.
طرح «گام ایران» و توسعه ورزش همگانی در کشور
حکم جلب
تیم تحقیقات با وجود سه بار امتناع یون از دریافت حکم احضاریه، موفق به دریافت حکم جلب وی از دادگاهی در سئول شد. این تحولات نشاندهنده اوضاع بحرانی و پیچیده سیاسی در کره جنوبی است و تهدید بمبگذاری تنها بر تنشها میافزاید.
نتیجهگیری
این حادثه نه تنها امنیت دفتر حزب حاکم را به خطر انداخته بلکه به بحران سیاسی و اقتصادی جاری در کشور نیز دامن میزند. انتظار میرود که پلیس و نهادهای امنیتی با جدیت بیشتری به بررسی این تهدید و علل آن بپردازند.
«تیآرتی» فارسی؛ رسانهای نیابتی با هدف حساسیتزدایی از اقدامات سیاسی ترکیه