شناسایی ذخایر قیر طبیعی در لرستان
جزئیات عملیات پیجویی
- آغاز عملیات: بهمن جعفری اعلام کرد که عملیات پیجویی و مطالعه در هفت محدوده زیر پهنه لرستان از سال ۱۴۰۰ آغاز شده است. این تلاشها منجر به شناسایی هشت محدوده با ظرفیت ذخیره قیر طبیعی شده است.
- ثبت درخواست اکتشاف: پس از بررسی و رفع تداخل با محدودههای موجود در سامانه کاداستر، درخواست صدور پروانه اکتشاف به نام ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) ثبت خواهد شد.
افتتاح گرمخانهای برای بیخانمانهای یزد
میزان ذخیره بیتومین
- بررسی ذخایر: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان در خصوص میزان ذخیره بیتومین در استان گفت که این اطلاعات در بررسیها و مطالعات بعدی اعلام خواهد شد. با این حال، اکتشاف ذخایر جدید میتواند به رشد صنایع معدنی و اشتغالزایی در استان کمک کند.
- کاربردهای بیتومین: جعفری تصریح کرد که بیتومین یا قیر طبیعی مادهای معدنی با ۱۷۰ کاربرد در صنایع شیمیایی و پالایشگاهی است. این ماده در ساخت مواد اولیه جوهرسازی، صنایع شیمیایی، حفاری نفت و لاستیکسازی نقش مهمی دارد.
نشستهای تخصصی
- جلسه گزارش پایانی: هفته جاری جلسهای با حضور مدیر اکتشاف ایمیدرو در خرم آباد برگزار شد. این جلسه به بررسی پایانی عملیات پیجویی از زیر پهنههای پتانسیلیابی مواد معدنی بیتومین اختصاص داشت.
توزیع ۲ میلیون و ۷۱۸ هزار لیتر سوخت در روستاهای بروجرد
وضعیت استخراج مواد معدنی
- تنوع مواد معدنی: در حال حاضر ۲۱ نوع ماده معدنی در لرستان استخراج میشود. این استان به عنوان یکی از قطبهای استخراج سنگهای ساختمانی و تزیینی در ایران و منطقه شناخته میشود که به توسعه اقتصادی و اشتغال در این حوزه کمک میکند.