چهارشنبه , 3 بهمن 1403 2025 - 01 - 22 ساعت :
 
» اجتماعی » طرح ۲۰۲۰؛ چراغ امید در محلات کم‌برخوردار گنبدکاووس
اجتماعی - اخبار - جامعه - خیاطی

طرح ۲۰۲۰؛ چراغ امید در محلات کم‌برخوردار گنبدکاووس

بهمن ۳, ۱۴۰۳ 10

توانمندسازی ۶ محله کم برخودار گنبدکاووس درحال انجام است
عکس آرشیوی است

طرح ۲۰۲۰؛ راهی به سوی توانمندسازی محلات کم‌برخوردار گنبدکاووس و کاهش آسیب‌های اجتماعی

گنبدکاووس – ایرنا – فرماندار گنبدکاووس، مهدی دهرویه، از اجرای طرح ملی ۲۰۲۰ در شش محله کم‌برخوردار این شهر خبر داد. این طرح که از سال ۱۴۰۱ آغاز شده است، با هدف توانمندسازی محلات و ارائه خدمات مطلوب در مناطق کمتر توسعه‌یافته اجرا می‌شود.

محلات هدف و اهداف کلان طرح

این طرح در محلات «افغان آباد، آخوند آباد، بدلجه، مصلی، رسالت و امام اعظم» در حال اجرا است و هدف آن کاهش آسیب‌های اجتماعی و تقویت بنیان‌های خانواده به‌ویژه در نسل نوجوان و جوان است. دهرویه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده گنبدکاووس تأکید کرد که آسیب‌های اجتماعی خطری جدی برای جامعه محسوب می‌شود و باید با اقدامات پیشگیرانه و برنامه‌ریزی اصولی کنترل شود.

نقش ادارات و نهادهای مرتبط

دهرویه از تمامی ادارات و نهادهای ذی‌ربط خواست تا با همکاری کارشناسان مجرب و دانشگاهی، برنامه‌هایی متناسب با جامعه هدف تدوین و اجرا کنند. وی تأکید کرد که ظرفیت‌های شهرستانی، استانی و حتی ملی باید به‌صورت هم‌افزا به کار گرفته شود و پرهیز از موازی‌کاری در اجرای این طرح‌ها امری ضروری است.

نقش آموزش، اطلاع‌رسانی و برنامه‌های شاد در کاهش آسیب‌ها

فرماندار گنبدکاووس آموزش و اطلاع‌رسانی را از راهکارهای مهم کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست. وی افزود که برگزاری برنامه‌های شاد و مفرح نظیر مسابقات ورزشی و بازی‌های بومی و محلی، تأثیر بسزایی در افزایش نشاط و امید در جامعه خواهد داشت.

پیشگیری از بیماری آنفلوآنزا و آمار مبتلایان

در ادامه این جلسه، رئیس مرکز بهداشت گنبدکاووس گزارشی از وضعیت بیماری آنفلوآنزا در شهرستان ارائه کرد. عبدالرحیم پالیده گفت که از ابتدای آذرماه تاکنون، ۱۸۳ نفر مبتلا به این بیماری شناسایی شده‌اند که ۲۱ درصد از آن‌ها به نوع A مبتلا بوده‌اند. وی اعلام کرد که تاکنون ۲۱۳۶ نفر از گروه‌های پرخطر واکسن آنفلوآنزا دریافت کرده‌اند.

گنبدکاووس در یک نگاه

شهرستان گنبدکاووس با جمعیتی بیش از ۴۰۰ هزار نفر، شامل سه نقطه شهری و حدود ۱۷۰ روستا است. ۵۶ درصد جمعیت این شهرستان در مناطق روستایی سکونت دارند که آن‌ها نیز نیازمند توجه ویژه در برنامه‌ریزی‌های اجتماعی و بهداشتی هستند.

بازگشت پروازهای اروپایی به خاورمیانه؛ تل‌آویو دوباره روی نقشه هوایی ایتالیا و آلمان

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×