طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و ذرت
به گزارش مجله خبری نو به نقل از ricardocuisine.com، طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و ذرت، یک غذای کامل و سریع، به این صورت است: ابتدا لوبیا سبز را در آب نمک بپزید تا نرم شود. پیاز نگینی خرد شده را سرخ کنید و با سرکه، روغن، خردل، نمک و فلفل مخلوط کنید. بیکن سوخاری شده، لوبیا سبز، ذرت و گوجه گیلاسی خرد شده را به سس اضافه و مخلوط کنید.
برای تهیه این سالاد برای 4 نفر، به 450 گرم لوبیا سبز، یک عدد پیاز کوچک، یکچهارم فنجان روغن کانولا، یک قاشق غذاخوری سرکه قرمز و خردل سبوسدار، یک فنجان ذرت پخته، یک و نیم فنجان گوجه گیلاسی، 6 تکه بیکن، نمک و فلفل سیاه نیاز دارید.
ابتدا بیکن خرد شده را سرخ کنید تا ترد شود. پیاز نگینی را نیز تفت دهید. لوبیا سبز را پس از شستن و خرد کردن، در آب جوش بپزید تا نرم شود. سپس پیاز سرخ شده را با سرکه، نمک، روغن و خردل مخلوط کنید تا سس آماده شود. در نهایت، گوجه گیلاسی، بیکن، ذرت و لوبیا سبز را به سس اضافه و مخلوط کنید.
نکاتی برای تهیه بهتر این سالاد: میتوانید از پنیر پارمسان و زیتون سیاه خرد شده نیز استفاده کنید. بیکن را میتوان حذف کرد و به جای آن از تخم مرغ پخته یا فیله مرغ گریل شده استفاده نمود. برای استفاده از ذرت نواری، ذرت کامل را بپزید و پس از جدا کردن دانهها به صورت نواری، با روغن و ادویهجات تفت دهید.
با توجه به استفاده از بیکن و وجود کربوهیدرات در ذرت، این سالاد میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل مصرف شود. مجله خبری نو این سالاد را به دلیل دارا بودن پروتئین و کربوهیدرات، به عنوان یک جایگزین سریع و خوشمزه برای یک وعده غذایی سبک پیشنهاد میکند. مجله خبری نو این سالاد را به دلیل دارا بودن پروتئین و کربوهیدرات، به عنوان یک جایگزین سریع و خوشمزه برای یک وعده غذایی سبک پیشنهاد میکند.
منبع: ricardocuisine.com







