چای چینی، راهکاری برای کاهش التهابات بدن
به گزارش مجله خبری نو به نقل از همشهری آنلاین، محققان تایوانی کشف کردهاند که چای اولانگ، نوعی چای سنتی چینی، میتواند فرآیندهای التهابی در بدن را کند سازد.
نتایج مطالعات نشان میدهد که عصاره برگ چای اولانگ، فعالیت کمپلکس پروتئینی NLRP3 را در بدن کاهش میدهد. این پروتئین با بیماریهای مزمن مانند دیابت و اختلالات عصبی مرتبط است.
در آزمایشهای انجامشده، مشخص شد که عصاره این چای تولید مولکولهای التهابی مانند اینترلوکین-۱β و فاکتور نکروز تومور را کاهش میدهد. همچنین، سطح گونههای فعال اکسیژن که به سلولها آسیب میرسانند و روند پیری را تسریع میکنند، نیز پایین میآید.
به گفته محققان، این اثرات به دلیل وجود مقادیر بالای پلیفنولها و کاتچینها است که خواص آنتیاکسیدانی دارند. این ترکیبات در طول آزمایشها تأثیری مشابه مواد ضدالتهاب طبیعی شناختهشدهای مانند کورکومین از خود نشان دادند.
این پژوهشگران خاطرنشان کردند که یافتههای فعلی بر اساس تحقیقات پیشبالینی روی مدلهای سلولی بوده و هنوز برای بحث در مورد اثرات درمانی این چای زود است. با این حال، نتایج اولیه حاکی از آن است که مصرف منظم چای اولانگ ممکن است تأثیر محافظتی بر بدن داشته باشد و انجام آزمایشهای بالینی بیشتر برای مشخص شدن اثرات دقیق آن ضروری است.
منبع: همشهری آنلاین







