صادقی خبر داد: فعلا خبری از افزایش قیمت مرغ و گوشت قرمز در زنجان نیست
به گزارش مجله خبری نو به نقل از مهر، سید محمدعلی صادقی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، درباره وضعیت تولید گوشت در این استان توضیحاتی ارائه داد. به گفته وی، در سال گذشته حدود ۱۴ هزار و ۴۰۰ تن گوشت قرمز در استان زنجان تولید شد که نیمی از آن به دام سبک و نیم دیگر به دام سنگین اختصاص داشت.
وی با بیان اینکه زنجان در زمینه گوشت دام سبک یکی از استانهای صادرکننده به شمار میرود، افزود: سال گذشته ۷۰ هزار تن گوشت مرغ نیز در استان تولید شد. نیمی از این میزان برای مصرف داخلی استان و نیم دیگر به استانهای پرمصرفی مانند تهران ارسال گردید.
صادقی خاطرنشان کرد که با وجود نوسانات اخیر در بازار، تولید مرغ در استان به حالت عادی بازگشته و حتی در برخی روزها عرضه بیش از تقاضا نیز مشاهده میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تأکید کرد که برنامهای برای افزایش قیمت مرغ و گوشت در استان وجود ندارد. او همچنین گفت که افزایش هزینه نهادههای دامی نسبت به سال گذشته، یکی از عوامل اصلی فشار بر تولیدکنندگان است.
وی در ادامه به افزایش قابل توجه هزینههای تولید اشاره کرد و گفت: «قیمت برخی نهادهها نسبت به سال گذشته سه برابر شده است. برای مثال، قیمت جو در مهرماه سال گذشته ۹,۵۰۰ تومان بود، اما امسال به ۲۷ هزار تومان رسیده است. یونجه نیز که سال گذشته توسط دامداریها ۱۲ هزار تومان خریداری میشد، امسال به ۲۲ هزار تومان افزایش یافته است.»
ظرفیتهای تولیدی استان زنجان
صادقی با اشاره به ظرفیتهای تولیدی استان اظهار کرد: «در حال حاضر ۲۵۶ واحد پرورش دام گوشتی، ۱۲۶ واحد گاوداری شیری، ۱۴۷ واحد پرواربندی گوساله، ۴۶ واحد پرورش گوسفند داشتی و حدود ۳۵۰ واحد مرغداری فعال در استان وجود دارد.»
به گفته وی، علاوه بر این واحدها، ۳۰۰ واحد دامداری روستایی دارای مجوز نیز در سطح استان مشغول به فعالیت هستند.
منبع: مهر







