مبارکی: تولید شیر در نیشابور از مرز ۲۳۲ هزار تن گذشت
به گزارش وبسایت مجله خبری نو، علی مبارکی، مدیر جهاد کشاورزی نیشابور، اعلام کرد که نیشابور به عنوان قطب تولید شیر در استان خراسان رضوی شناخته میشود. بر اساس آمار، تولید شیر در این شهرستان در مقایسه با سال قبل، بیش از ۶ هزار تن افزایش داشته است.
مبارکی در ادامه، به توزیع تولید شیر در واحدهای مختلف اشاره کرد و گفت که حدود ۵۵ درصد از شیرهای تولیدی در واحدهای صنعتی دام سنگین شهرستان تولید میشود و مابقی مربوط به واحدهای سنتی است.
او همچنین بیان کرد که افزایش تولید شیر در نیشابور نشاندهنده توسعه و بهبود عملکرد واحدهای تولیدی و افزایش بهرهوری در این بخش است.
مبارکی با اشاره به تلاش مدیریت جهاد کشاورزی در ارائه تسهیلات و حمایتهای لازم، هدف خود را ادامه روند رو به رشد تولید شیر در این شهرستان اعلام کرد.
منبع: مهرنیوز







