لزوم بررسی سمیت فرآوردههای سنتی غذایی و آشامیدنی
به گزارش وبسایت مجله خبری نو، عبدالعظیم بهفر، در مورد تشکیل کمیسیون سلامت و تغذیه در سازمان غذا و دارو، گفت: این فرصت زیادی برای تقویت همکاریهای علمی و اجرایی بین دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان ایجاد کرده است.
وی افزود: پروانه تولید و عرضه فرآوردههای طبیعی و سنتی غذایی و آشامیدنی بر اساس اطلاعات منابع معتبر و مونوگرافهای بینالمللی صادر میشود. اما با توجه به تبلیغات گسترده در این حوزه، مصرف بیرویه یا طولانیمدت برخی ترکیبات میتواند عوارض ناخواستهای برای مصرفکنندگان ایجاد کند.
بهفر همچنین بر لزوم شفافسازی در خصوص ماده مؤثره این فرآوردهها تأکید کرد. وی گفت: تعیین دقیق روش اندازهگیری و میزان ماده مؤثره از محورهای اصلی در ارزیابی علمی محصولات است. شرکتهای تولیدکننده موظفاند جزئیات ترکیبات و روشهای سنجش ماده مؤثره را به سازمان ارائه کنند.
وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو به عنوان ضامن سلامت جامعه، بر شفافیت اطلاعات، کیفیت فرآوردهها و ایمنی مصرفکنندگان تأکید ویژه دارد. اطلاع دقیق از میزان ماده مؤثره را اساس ارزیابی علمی و تضمین سلامت در فرآوردههای طبیعی، غذایی و آشامیدنی میداند.
منبع: خبرگزاری مهر







