تولید ماهی در شاهرود افزایش یافت؛ پرورش ۶۲۲ هزار قطعه در سال
به گزارش وبسایت مجله خبری نو، حمید آقابیکی در جمع خبرنگاران به میزبانی جهاد کشاورزی شاهرود به این موضوع اشاره کرد که بیش از ۶۲۲ هزار قطعه بچه ماهی در استخرهای شاهرود رهاسازی شده است. این ظرفیتها سبب شده تا تولید ماهی نسبت به سالهای قبل افزایش یابد.
آقابیکی افزود که پرورش اقتصادی ماهی در شاهرود در سه نوع استخر روباز، سرپوشیده گلخانهای و استخرهای ذخیره کشاورزی (دومنظوره) انجام میشود. در این استخرها، گونههای متنوعی از ماهیان گرمابی از جمله کپور، علفخوار (آمور)، فیتوفاک و تیلاپیا و همچنین ماهیان سردآبی مانند قزل آلا پرورش مییابند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت که این شهرستان در حال حاضر دارای ۱۱۲ واحد فعال پرورش ماهی است که شامل ۲۶ واحد سردآبی، ۸۰ واحد گرمابی و ۶ واحد تخصصی پرورش ماهی تیلاپیا است. آمار رهاسازی بچه ماهی نیز نشاندهنده تولید ۴۷۹ و ۳۰۰ قطعه ماهی سردآبی و ۱۰۶ و ۱۸۹ قطعه ماهی گرمابی و ۳۶ هزار قطعه ماهی تیلاپیا است.
وی بر مزایای این صنعت تأکید کرد و گفت که پرورش ماهی قزل آلا علاوه بر اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم در مناطق روستایی، به استفاده بهینه از تأسیسات، تولید یکی از بهترین منابع پروتئینی و تأمین بخشی از نیازهای محلی کمک شایانی میکند.
آقابیکی توسعه آبزیپروری در شهرستان شاهرود را نشانهای از بهرهوری مناسب از منابع آبی و حرکت در راستای اقتصاد مقاومتی و تأمین امنیت غذایی عنوان کرد.







