طرز تهیه کوکو گردو با عالی ترین روش راحت و خوشمزه
طرز تهیه کوکو گردو
به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:
مواد لازم
گردوی آسیاب شده 90 گرم
سبزیجات (نعنا، گشنیز، جعفری، چوچاق، شوید و کمی برگ سیر) از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد کوچک
تخم مرغ 3 عدد
زردچوبه ،نمک و فلفل به میزان لازم
—————————–
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت 30 دقیقه
برای 4 نفر
طرز تهیه
روش اول
کوکوی گردو با سبزیجات
۱- گردوها را با دستگاه آسیاب کن، مخلوط کن و یا چرخ گوشت آسیاب کنید.
۲- گردوهای آسیاب شده را به همراه تخم مرغ، سبزیجات معطر شمالی، پیاز رنده شده، زردچوبه و نمک و فلفل داخل کاسه ای بزرگ بریزید و و خوب با هم مخلوط کنید. برای این کار می توانید از غذاساز نیز استفاده کنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
۳- داخل تابه مقداری روغن بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا روغن کاملا داغ شود.
۴- مایه ی کوکو گردو را داخل روغن داغ بریزید و آن را به طور یکنواخت در تمام سطح تابه پخش کنید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید یک طرف کوکو گردو کاملا سرخ و مغز پخت شود.
۵- پس از آن که یک طرف کوکو گردو سرخ شد، آن را به شکل دلخواه (معمولا مثلثی) برش بزنید. سپس هر برش را برگردانید تا طرف دیگر کوکو گردو نیز سرخ شود. مجددا درب تابه را بگذارید.
۶- زمانی که دو طرف کوکو گردو طلایی رنگ شد، آماده است.
طرز تهیه آش ساک
روش دوم
کوکو گردو با گوشت
گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم
گردو آسیاب شده ۱۰۰ گرم
برنج پخته شده ۱ پیمانه
پیاز رنده شده ۱/۲ پیمانه
تخممرغ ۲ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
۱- گردوها را له و یا خرد کنید.
۲- برنج، پیاز و گوشت چرخکرده را به همراه گردو داخل کاسه بریزید و با هم خوب مخلوط کنید. مواد را کاملا ورز دهید تا یکدست شوند.
۳- نمک، فلفل، زردچوبه و تخممرغ را به آن ها اضافه کنید و مجددا همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.
۴- به اندازه شیرینی گردویی از مایه ی کوکو گردو بردارید و در تابه همراه روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
۵- کوکوها را در ظرف مورد نظر سرو و به دلخواه با گردو و زرشک تزیین کنید.
وزیر اقتصاد: وضع کشور ما از آمریکا، ژاپن، ایتالیا، امارات و خیلی از کشورها بهتر است
روش سوم
کوکو گردو شیرین برای صبحانه
آرد برنج ۴ قاشق غذا خوری
گردو چرخ شده ۸ قاشق سوپ خوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
گل محمدی پودر شده ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
۱- گردو را که از قبل چرخ کرده اید به همراه آرد برنج داخل کاسه ریخته و با هم خوب مخلوط کنید.
۲- دارچین، وانیل، پودر گل محمدی و بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کرده و خوب ورز دهید تا منسجم شود.
۳- داخل تابه مقداری روغن یا کره بریزید و اجازه دهید تا داغ شود.
۴- مواد کوکو را داخل آن بریزید و بگذارید خوب بپزد سفت شود. سپس آن را برگردانید و درب تابه را بردارید تا خوب برشته شود.
۵- شکر و آب را به همراه زعفران آب شده با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا کمی سفت و غلیظ شود.
۶- شربت را روی کوکو گردوی آماده شده بریزید و اجازه دهید تا شیره به خورد کوکو رفته و مزه دار شود.
۷- کوکو گردو را در ظرف مورد نظر خود سرو و به دلخواه تزیین کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه کوکوی گردو
– کوکو گردو را معمولا به همراه فسجان و برنج سرو می کنند.
– کوکو گردو را می توانید هم با نان و هم برنج سرو کنید.
– برای پف کردن بیشتر کوکو گردو می توانید ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر نیز به مایه ی کوکو اضافه کنید. اگرچه در صورت اضافه نکردن بیکینگ پودر نیز این کوکو پف خواهد کرد.
– پیش از اضافه کردن پیاز رنده شده به مایه ی کوکو، حتما آب آن را کامل بگیرید.
– در برخی از دستورها حدود ۲ قاشق غذاخوری سیب زمینی پخته شده نیز به مایه ی کوکو گردو اضافه می کنند.
– سعی کنید گردو را بیش از حد آسیاب و له نکنید تا کوکو بیش از اندازه چرب نشود.
– برای آن که کوکو گردو را به شکل یک اندازه و یکدست درست کنید می توانید از کاتر برش استفاده کنید. کافی است داخل تابه روغن بریزید و قالب را نیز داخل آن قرار دهید تا داغ شود. سپس با قاشق داخل قالب را از مایه ی کوکو پر کنید. روی آن را با پشت قاشق صاف کنید.
کوکو گردو
کوکو گردو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در ایران است که به عنوان یکی از غذاهای سنتی و محبوب مردم این کشور شناخته میشود. این غذا از ترکیب گردو، تخم مرغ، پیاز و ادویههای مخصوص تهیه میشود و طعم و آرومای خاص خود را دارد. در این مقاله به بررسی مواد تشکیل دهنده کوکو گردو، روش تهیه آن و خواص غذایی آن خواهیم پرداخت.
نماینده حامی لایحه عفاف و حجاب
ترکیبات کوکو گردو
کوکو گردو از مواد اصلی شامل انواع سبزیجات، گردو، تخم مرغ، پیاز و ادویههایی مانند نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تهیه میشود. گردو به عنوان منبع اصلی پروتئین و اسیدهای چرب اشباع نشده میباشد که برای سلامتی قلب و عروق بسیار مفید است. همچنین تخم مرغ و پیاز نیز از منابع غنی پروتئین و ویتامین هستند که برای سلامتی و رشد سلولهای بدن حائز اهمیت هستند.
روش تهیه کوکو گردو
برای تهیه کوکو گردو ابتدا گردوها خرد شده و با تخم مرغ، سبزیجات و پیاز مخلوط میشوند. سپس ادویههای مخصوص مثل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میشوند و به مدت کافی مخلوط میشوند. سپس مخلوط درون ماهیتابه ریخته و درون فر قرار داده میشود تا پخته شود. پس از پخته شدن، کوکو گردو آماده سرو شدن است.
خواص غذایی کوکو گردو
کوکو گردو به عنوان یک غذای مغذی و خوشمزه شناخته میشود و دارای خواص غذایی زیادی است. این غذا به دلیل حضور گردو و تخم مرغ، منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی مختلف مانند آهن، کلسیم و منیزیم میباشد که بیشترین نیازهای بدن را تامین میکند. همچنین حضور پیاز و ادویهها نیز باعث افزایش طعم و خواص آن میشود.
اطلاعیه جدید پلیس درباره «حجاب و عفاف»
نتیجه گیری
کوکو گردو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که دارای خواص غذایی بسیار زیادی میباشد. با ترکیب مناسب مواد غذایی مانند گردو، تخم مرغ، پیاز و ادویهها، این غذا منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. بنابراین، توصیه میشود که این غذا را به عنوان یک وعده غذایی سالم و خوشمزه در روزانه خود اضافه کنید.
منبع: مجله اینترنتی نو