طرز تهیه کوکو ماکارونی با بهترین دستور پخت بسیار خوشمزه
طرز تهیه کوکو ماکارونی
به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:
مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
شیر کم چرب 2/3 پیمانه
خامه پر چرب 1/3 پیمانه
پنیر پارمزان 1 و 1/4 پیمانه
ماکارونی پخته 3 پیمانه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
پیازچه خرد شده 1/4 پیمانه
بیکن پخته خرد شده 4 تکه
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
——————————-
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت 25 دقیقه
برای 6 تا 8 نفر
طرز تهیه
1- فر را روشن کنید. آن را روی دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا کم کم گرم شود.
2- یک تابه نچسب با قطر 20 سانتی متر را روی حرارت متوسط بگذارید. روغن زیتون را روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
3- فلفل دلمه ای قرمز را خرد کنید. برش ها باید حدودا یک سانتی متری باشند. حالا فلفل دلمه ای را در تابه بریزید و تفت دهید. حدودا 5 دقیقه برای تفت دادن کافی است تا حدی که فلفل دلمه ای ها نرم و لطیف شوند.
4- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را بشکنید. خامه پر چرب و شیر کم چرب را اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید.
5- مواد را خوب مخلوط کنید تا مواد کوکو ماکارونی کاملا با هم ترکیب شوند.
6- پیازچه را خرد و ریز کنید. به کاسه بزرگ محتوی مخلوط تخم مرغی، ماکارونی و فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه کنید. حالا پیازچه خرد شده، بیکن و پنیر پارمزان رنده شده را در کاسه بریزید.
7- مواد کوکو ماکارونی را به طور کامل به هم بزنید.
8- حالا مخلوط به دست آمده را به تابه منتقل کنید. تابه را روی حرارت متوسط بگذارید و به مدت 3 الی 4 دقیقه آن را بپزید. وقتی زیر کوکو ماکارونی طلایی رنگ شد آن را از روی حرارت بردارید.
9- حالا باید تابه را در فر بگذارید. کوکو باید به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بماند تا آماده شود.
10- پس از گذشت این زمان، تابه را از فر خارج کنید و در کناری بگذارید. کوکو باید 2 تا 3 دقیقه در همین حالت بماند تا خنک شود.
11- یک چاقو بردارید. لبه های کوکو ماکارونی را به کمک چاقو از تابه جدا کنید.
12- یک بشقاب هم اندازه با تابه روی آن بگذارید. از دستکش استفاده کنید که دستتان نسوزد. حالا تابه را برگردانید تا کوکو روی بشقاب بیفتد.
13- تابه را بردارید و کوکو را برش دهید. این غذا را می توانید با سس کچاپ و انواع نوشیدنی سرد نوش جان کنید.
بیوگرافی بازیگر افرا ساراچ اوغلو
نکات کلیدی تهیه کوکوی ماکارونی
– این کوکو را می توانید تا سه روز در یخچال نگه داری کنید.
– در این دستور به جای دو سوم پیمانه شیر کم چرب و یک سوم پیمانه خامه پر چرب می توانید از یک دوم پیمانه شیر کامل و یک دوم پیمانه خامه کم چرب استفاده کنید.
– کوکو ماکارونی با مرغ و قارچ هم تهیه می شود. اما اگر دوست داشته باشید کوکو ماکارونی بدون گوشت باشد می توانید کوکو ماکارونی با کالباس و یا با سوسیس تهیه کنید.
کوکو ماکارونی
کوکو ماکارونی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در ایران است که با استفاده از تخممرغ، سیبزمینی و ادویههای مختلف تهیه میشود. این غذای سنتی اصالت ایرانی دارد و همیشه در میان خانوادههای ایرانی به عنوان یک غذای خوشمزه و مقوی شناخته شده است. در این مقاله، به بررسی مواد تشکیل دهنده، روش تهیه و خواص غذایی کوکو ماکارونی خواهیم پرداخت.
تاریخچه کوکو ماکارونی
کوکو ماکارونی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که از دوران قدیم تهیه و مصرف میشده است. این غذا با استفاده از تخممرغ، سیبزمینی و ادویههای مختلف تهیه میشود و طعم خاص و خوشمزهای دارد که همه افراد آن را دوست دارند. کوکو ماکارونی به عنوان یک غذای سنتی و مقوی در میان خانوادههای ایرانی شناخته شده و همیشه در صفحه غذاهای مورد علاقه قرار دارد.
مواد تشکیل دهنده کوکو ماکارونی
کوکو ماکارونی از ترکیب تخممرغ، پیاز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و نعناع تهیه میشود. این مواد تشکیلدهنده با هم مخلوط و سرخ شده و در نهایت به صورت یک پخته خوشمزه و مقوی در میآید. هر 100 گرم از کوکو ماکارونی حاوی انرژی، پروتئین، چربی، کربوهیدرات و املاح معدنی مختلفی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است.
خواص غذایی کوکو ماکارونی
کوکو ماکارونی حاوی مواد غذایی مختلفی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. این غذا منبع خوبی از پروتئین، چربی، کربوهیدرات، ویتامین و املاح معدنی است که به حفظ سلامتی بدن کمک میکند و انرژی لازم برای فعالیتهای روزانه را فراهم میکند. همچنین، کوکو ماکارونی حاوی فیبر غذایی است که برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مفید است.
بیوگرافی بازیگر نسلیهان آتاگول
نتیجهگیری:
کوکو ماکارونی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب تخممرغ، سیبزمینی و ادویههای مختلف تهیه میشود. این غذا غنی از مواد غذایی مختلفی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید است و طعم خاص و خوشمزهای دارد که همه افراد آن را دوست دارند. بنابراین، توصیه میشود که این غذای خوشمزه را به منظور حفظ سلامتی بدن و افزایش انرژی روزانه در جامعه مصرف کنیم.
منبع: مجله اینترنتی نو