» آشپزی » انواع کوکو و کتلت » طرز تهیه کوکو تره با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه کوکو تره با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
انواع کوکو و کتلت

طرز تهیه کوکو تره با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه

90

طرز تهیه کوکو تره

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

تره 500 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کوکو تره با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه کوکو تره با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه کوکو اسفناج
——————————
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت 15 دقیقه
برای 3 نفر

طرز تهیه

مرحله اول:
ابتدا تره ها را خوب تمیز کنید، قسمت های اضافه را بگیرید و سپس تمام سبزی را چند مرتبه بشویید. حالا آن ها را روی یک پارچه تمیز یا در یک سبد بریزید تا آبشان گرفته شود.

مکالمه تلفنی رئیسی و رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس

مرحله دوم:

تره ها را به کمک یک چاقوی تیز خرد کنید. هر چه برش ها ریزتر باشد کوکوی شما ظاهر بهتری خواهد داشت.

طرز تهیه کوکو تره با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه کوکو تره با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه

مرحله سوم:

حالا تره های خرد شده را در کاسه مناسبی بریزید. آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید. هر ادویه دلخواه دیگری که دوست دارید هم میتوانید در این مرحله اضافه کنید.

مرحله چهارم:

در این مرحله از تهیه کوکو تره کوهی باید تخم مرغ ها را اضافه کرده و با مواد کوکو بهم بزنید. میتوانید برای اطمینان از سالم بودن تخم مرغ ها آن ها را در ظرف دیگری بشکنید و بعد به مواد کوکو اضافه کنید.

طرز تهیه شامی اصفهانی

مرحله پنجم:

مایع کوکو باید غلظتی مشابه عکس زیر داشته باشد. اگر احساس می کنید تخم مرغ آن کم است میتوانید یک عدد تخم مرغ دیگر به آن اضافه کنید.

مرحله ششم:

یک ماهیتابه نچسب با اندازه مناسب را روی حرارت بگذارید. مایع کوکو را در ماهیتابه بریزید و آن را تخت کنید. طوری که تمام سطح ماهیتابه پوشانده شود.

مرحله هفتم:

حرارت گاز باید ملایم باشد تا کوکو به خوبی پخته شود. پس از چند دقیقه کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ شود.

طرز تهیه کوکو تره با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه کوکو تره با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه

مرحله آخر:

کوکو تره فرنگی را به همراه کاهو، گوجه فرنگی، نان و سالاد نوش جان کنید.

طرز تهیه مسما کدو مرغ بادمجان

نکات کلیدی تهیه کوکو تره

– در صورت تمایل میتوانید به این کوکوی خوشمزه مقداری زرشک و گردوی خرد شده هم اضافه کنید. اگر دوست ندارید گردو زیر دندان احساس شود میتوانید از پودر آن استفاده کنید. زرشک را باید در همان مرحله ای که به مواد کوکو ادویه می زنید، اضافه کنید تا به خوبی با آن ترکیب شود.

– برای تهیه کوکوی تره به صورت قالبی میتوانید مایع کوکو را داخل قالب مورد نظر بریزید. سپس باید قالب کوکو در فر قرار بگیرد تا خوب پخته شود. فقط به خاطر داشته باشید که قالب مورد نظر حتما باید چرب شده باشد تا کوکو به آن نچسبد.

– به جای آرد میتوانید یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر و یا پودر سبوس برنج، آرد جوانه گندم و پودر سوخاری به مایع کوکو تره فرنگی اضافه کنید.

– کوکوی تره و اسفناج و کوکو تره و پیازچه دو نوع محبوب این کوکو هستند که البته پیازچه طعم تندتری به آن می دهد. به همین خاطر برای کسانی که طعم های تند را می پسندند، مناسب تر است.

– اگر دوست دارید ضخامت کوکوهایتان بیشتر باشد باید از تخم مرغ های بیشتری استفاده کنید که مقدار پف آن را زیاد کنند.

– اضافه کردن سیر به مواد کوکوی تره کوهی میتواند آن را خوش عطر تر کند. فقط باید سیرهای خام و تازه را رنده کرده یا خیلی ریز خرد کنید تا با اندازه سبزی ها متناسب بوده و زیر دندان احساس نشود. حدودا دو یا سه حبه سیر کافی است و بیشتر از این مقدار نیاز نیست.

طرز تهیه کوکو تره با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه کوکو تره با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه

آغاز تغییرات آزمایشی در کتب پایه اول ابتدایی از سال تحصیلی جدید

خواص سبزی تره

تره یکی از سبزی‌های خوشمزه و متنوع است که در غذاهای مختلف به کار می‌رود. این سبزی در انواع مختلفی از قبیل تره خردلی، تره رومی و تره بادامی موجود است. خواص سلامتی تره شامل موارد زیر می‌شود:

منبع ویتامین C: تره حاوی مقدار قابل توجهی از ویتامین C است که برای سلامتی پوست، سیستم ایمنی بدن و جذب آهن از اهمیت بالایی برخوردار است.

پر از آنتی‌اکسیدان‌ها: تره دارای آنتی‌اکسیدان‌های مختلفی است که در مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو و پیشگیری از بروز بیماری‌های مختلف مفیدند.

منبع فیبر: تره حاوی فیبر است که به سلامتی دستگاه گوارش کمک می‌کند و در کاهش خطر بروز بیماری‌های مرتبط با دستگاه گوارش نقش دارد.

منبع ویتامین K: ویتامین K که در تره وجود دارد، برای سلامتی استخوان‌ها مهم است و در جلوگیری از اختلالات خونریزی نیز نقش دارد.

طرز تهیه کوکو تره با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه کوکو تره با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه

«رحمان عموزاد» اولین طلایی ایران در بیشکک

کم‌کالری و پر آب: تره حاوی کمترین میزان کالری است و از طرفی حاوی حجم زیادی از آب است که برای سلامتی پوست و متابولیسم بدن مفید است.

منبع مواد معدنی: این سبزی منبع خوبی از مواد معدنی از قبیل کلسیم، پتاسیم، آهن و منگنز می‌باشد.

از طریق اضافه کردن تره به رژیم غذایی‌تان، می‌توانید از این خواص برای بهبود سلامتی عمومی بدن خود بهره‌مند شوید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×