» آشپزی » کمپوت ها » طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
کمپوت ها

طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه

110

طرز تهیه کمپوت گیلاس

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

ساخت ویلا

مواد لازم

گیلاس 800 گرم
شکر 200 گرم
آب 2 لیوان

طرز تهیه

ساقه گیلاس را جدا کرده و بشویید. سپس آن را همراه آب و شکر در قابلمه‌ای که بهتر است از جنس لعابی باشد بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
پس از جوش آمدن محتویات قابلمه، کف روی آن را بگیرید و اجازه دهید کمپوت به مدت ۳۰ دقیقه بر روی حرارت متوسط بجوشد.
پس از ۳۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا کمپوت گیلاس خنک شود.
کمپوت گیلاس را در ظروف شیشه‌ای دردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
این کمپوت را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه

مراحل انجام آرایش پوست گندمی

کمپوت گیلاس

کمپوت گیلاس یکی از خوراکی‌های محبوب و خوشمزه است که در فصل تابستان بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. گیلاس، میوه‌ای خوش طعم و خوشرنگ است که درخت آن از تیره درختان گیلاسیها و خانواده آلبالویی‌ها است. این میوه دارای طعم ترش و شیرین همزمانی است که برای تهیه کمپوت بسیار مناسب است. در این مقاله، به معرفی و خواص کمپوت گیلاس پرداخته و روش تهیه آن را شرح داده‌ایم.

طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه

4 نکته طلایی در کشیدن خط چشم برای انواع چشم

خواص غذایی گیلاس

گیلاس دارای مقدار زیادی ویتامین C، آنتی اکسیدان‌ها و فیبر است که از لحاظ سلامتی بسیار مفید و حائز اهمیت است. این میوه به عنوان یک منبع غنی از ویتامین C می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و از بیماری‌ها و التهاب‌ها جلوگیری نماید.

طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه

آزمایشات تشخیص دیابت

آموزش تهیه کمپوت گیلاس

برای تهیه کمپوت گیلاس، ابتدا گیلاس را شسته و از مغز و دانه‌های آن پاک کرده، سپس آن‌ها را درون قابلمه‌ای قرار داده و با اضافه کردن قند و آب، آن‌ها را بر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا نرم شوند و مواد به هم برسند.

طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه

کاربردهای کمپوت گیلاس

کمپوت گیلاس می‌تواند به عنوان یک تنقلات خوشمزه مصرف شود یا به عنوان تزئینی برای دسرها و کیک‌ها استفاده شود. همچنین می‌توان آن را به عنوان یک ماده اصلی در تهیه انواع شیرینی‌ها و پخت غذاها استفاده نمود.

طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه

آزمایش قند خون پلاسما در حالت ناشتا(FPG)

خواص بهداشتی کمپوت گیلاس

مصرف کمپوت گیلاس به عنوان یک منبع غنی از فیبر و آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند به حفظ سلامت دستگاه گوارش و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی کمک کند.

انواع کمپوت گیلاس

کمپوت گیلاس می‌تواند به صورت خام یا پخته تهیه شود و با اضافه کردن انواع مختلف مواد مانند زعفران، دارچین یا نعناع، طعم و طراوت آن را تغییر داد.

طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه
طرز تهیه کمپوت گیلاس با بهترین روش بسیار لذیذ و خوشمزه

آزمایش تحمل گلوکز خوراکی

نکات مهم در تهیه کمپوت گیلاس

برای به دست آوردن کمپوت گیلاس خوشمزه و خوش طعم، باید به نکات مهمی مانند انتخاب گیلاس‌های تازه و تمیز، استفاده از قند به میزان مناسب و کنترل حرارت مناسب توجه داشت.

دیابت حاملگی چیست؟
نتیجه‌گیری:

در نهایت، کمپوت گیلاس یک خوراکی خوشمزه و سالم است که می‌تواند به تنظیم سطح قند خون، پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. با رعایت نکات مهم در تهیه آن، می‌توانید از لذت مصرف این خوراکی لذیذ بهره‌مند شوید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×