» آشپزی » مربا و مارمالاد » طرز تهیه مربای گل گاوزبان با بهترین روش بسیار خوشمزه و خوش عطر
طرز تهیه مربای گل گاوزبان با بهترین روش بسیار خوشمزه و خوش عطر
مربا و مارمالاد

طرز تهیه مربای گل گاوزبان با بهترین روش بسیار خوشمزه و خوش عطر

60

طرز تهیه مربای گل گاوزبان

مواد لازم

گل گاوزبان 50 گرم
شکر 100 گرم
آب چهار پیمانه
آبلیمو یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای گل گاوزبان با بهترین روش بسیار خوشمزه و خوش عطر
طرز تهیه مربای گل گاوزبان با بهترین روش بسیار خوشمزه و خوش عطر

طرز تهیه مرغ پرتقالی

طرز تهیه

گل‌های گاوزبان‌ را از شب قبل در آب خیس کنید تا خاک‌شان گرفته شود، بعد آن را در آبکش ریخته و کاملا بشویید تا تمیز شود. آب و شکر را در قابلمه مسی (حتما باید مسی باشد) ریخته تا قوام بیاید و کش‌دار شود. گل‌‌ها را داخل آن ریخته و چهار الی پنج دقیقه صبر کنید تا چند جوش بزند. در آخر آبلیمو را اضافه کنید تا مربا کپک نزند.

مربای گل گاوزبان

مربای گل گاوزبان یکی از خوراکی های خوشمزه و محبوب در بسیاری از کشورها است. این مربا با طعم و طراوت گل گاوزبان، یکی از انواع گیاهان دارویی است که خواص بسیاری برای سلامتی انسان دارد. در این مقاله به بررسی خواص و فواید مربای گل گاوزبان، روش تهیه آن و نحوه مصرف آن می پردازیم.

خواص دارویی گل گاوزبان

گل گاوزبان یکی از گیاهان دارویی معروف است که از قدیمی ترین زمان ها برای درمان بیماری ها استفاده می شده است. این گیاه دارای خواص ضد التهابی، ضد بیماری های قلبی و عروقی، ضد افسردگی و ضد استرس است.

طرز تهیه مربای گل گاوزبان با بهترین روش بسیار خوشمزه و خوش عطر
طرز تهیه مربای گل گاوزبان با بهترین روش بسیار خوشمزه و خوش عطر

دعای حفاظت از فتنه و فساد

تهیه مربای گل گاوزبان

برای تهیه مربای گل گاوزبان، ابتدا باید گل های تازه گل گاوزبان را با آب بشویید و سپس آن ها را درون قابلمه ای با شکر و آب بپزانید تا مربا غلیظ شود. سپس مربای گل گاوزبان را در برطرف کننده یا شیشه های تمیز بریزید و برای مدتی در یخچال قرار دهید.

مصرف مربای گل گاوزبان

مربای گل گاوزبان به عنوان یک تنقلات خوشمزه و سالم می تواند به عنوان یک پخته مشت زنی یا سس برای ماست، پنکیک یا تست خوراکی های دیگر استفاده شود. همچنین می توانید آن را با نان تازه یا تست های دیگر مصرف کنید.

تاثیرات جانبی مربای گل گاوزبان

اگرچه مربای گل گاوزبان دارای خواص بسیاری برای سلامتی است، اما بصورت افزون بر مقدار مصرف مربا ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی مانند افزایش وزن یا بیماری های دیابت شود.

طرز تهیه مربای گل گاوزبان با بهترین روش بسیار خوشمزه و خوش عطر
رطرز تهیه مربای گل گاوزبان با بهترین روش بسیار خوشمزه و خوش عطر

مربای گل گاوزبان در سلامتی

مربای گل گاوزبان باعث افزایش انرژی، کاهش استرس و افزایش ایمنی بدن می شود. همچنین این مربا می تواند به بهبود سیستم گوارش کمک کند و باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی شود.

تعبیر خواب آبگیر

نتیجه گیری

مربای گل گاوزبان یکی از خوراکی های سالم و خوشمزه است که می تواند به بهبود سلامتی شما کمک کند. با مصرف معقول و منظم این مربا، می توانید از خواص و فواید بی نظیر آن برای سلامتی خود بهره مند شوید.

در نهایت، مصرف مربای گل گاوزبان را به عنوان یک الکترولیت طبیعی و مواد غذایی سالم توصیه می کنیم تا بهبود سلامتی و روحیه شما را تقویت کند.

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×