» آشپزی » انواع استیک » طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار بسیار لذیذ و خوش طعم
طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار بسیار لذیذ و خوش طعم
انواع استیک

طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار بسیار لذیذ و خوش طعم

80

طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

گوشت گاو (گوساله)- 4 تکه، هر کدام 180 گرم (آنتروکوت (گوشت استیک از دنده برش خورده شده))
دانه فلفل (مخلوط (فلفل سیاه، سبز، قرمز))- 1/4 فنجان
روغن گیاهی (با طعم ملایم. مانند طعم بادام)- 2 قاشق سوپخوری
خامه (پر چرب) – یک فنجان
آب (داغ)- یک فنجان
سس دمی گلیس-3 قاشق سوپخوری
کره بدون نمک- یک قاشق سوپخوری
دانه فلفل (جهت تزئین)- 1/4 فنجان
سس دمی گلیس (نوعی سس قهوه ای فرانسوی، مخلوطی از سس قرمز و سس ورستر شایر)

طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار بسیار لذیذ و خوش طعم
طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار بسیار لذیذ و خوش طعم

عکس دکوراسیون آشپزخانه که شما را متحیر خواهد کرد

طرز تهیه

. با استفاده از یک وردنه، 1/4 فنجان دانه ی فلفل را لای یک دستمال تا شده له بکوبید.
2. چربی اضافی را از استیک ها جدا کنید. با نمک و دانه های فلفل کوبیده شده مزه دار کنید.
3. یک ماهیتابه ی بزرگ را روی شعله بگذارید. داخل آن روغن بریزید و روی شعله ی زیاد هر طرف استیک ها را به مدت 4 دقیقه بپزید تا به حالت نسبتاً نیم پخته دربیایند.
4. چربی را از ماهیتابه بیرون بریزید.
5. سس دمی گلیس و آب داغ را اضافه کنید. هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
6. خامه را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس آنقدر غلیظ شود که از پشت قاشق نریزد.
7. کره را بریزید و هم بزنید. طبق ذائقه با نمک مزه دار کنید.

عکس دکور پشت تی وی، دکور پشت تلویزیون

نکته:

هنگام سرو:
روی هر ظرف گرم شده یک تکه استیک از وسط برش خورده قرار دهید. سس را با ملاقه روی استیک ها بریزید و دانه های فلفل خیس خورده را یکدست روی تمام قسمت ها پخش کنید.

استیک برش نیویورکی بین استیک های پرچربی مانند استیک گوشت دنده و استیک های خیلی نازک مانند استیک سیرلیون (راسته) یا استیک فیله، غذای متعادل تری است. رگه های چربی در آن به مقدار بسیار مناسبی وجود دارد و این استیک برای گریل کردن عالی است.

طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار بسیار لذیذ و خوش طعم
طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار بسیار لذیذ و خوش طعم

استیک نیویورکی

استیک نیویورکی یکی از غذاهای محبوب و معروف در رستوران‌ها و کافه‌های شهر نیویورک است که با طعم منحصر به فرد و کیفیت بالا خود شهرت دارد. این غذا که از گوشت گاو تهیه می‌شود، به‌طور عمده به صورت شیرین و تند سرو می‌شود و به عنوان یکی از غذاهای لوکس و خاص شناخته می‌شود. در این مقاله به بررسی تاریخچه، روش تهیه، مواد اولیه و اهمیت استیک نیویورکی می‌پردازیم.

قبل از انجام آزمایش چیکار باید کرد؟

تاریخچه استیک نیویورکی

اولین استیک نیویورکی به طور قابل توجهی در قرن نوزدهم در شهر نیویورک به وجود آمد. این غذا در ابتدا توسط کشتی‌های انگلیسی و هلندی به نیویورک آورده شد و با گذر زمان به یکی از محبوب‌ترین غذاهای شهر تبدیل شد. در آن زمان، استفاده از گوشت گاو برای تهیه استیک نیویورکی به عنوان یکی از مواد اولیه اصلی این غذا بود.

روش تهیه استیک نیویورکی

برای تهیه استیک نیویورکی، از تکه‌های گوشت گاو با کیفیت بالا استفاده می‌شود که به طور دقیق تمیز شده و سپس به صورت شیرین و تند پخته می‌شود. برای ایجاد طعم و رنگ منحصر به فرد استیک نیویورکی، از انواع ادویه‌ها و اسانس‌های مختلف استفاده می‌شود که باعث افزایش طعم و ارزش غذایی این غذا می‌شود.

طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار بسیار لذیذ و خوش طعم
طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار بسیار لذیذ و خوش طعم

آزمایش اتفاقی قند پلاسما چیست

مواد اولیه استیک نیویورکی

مواد اولیه استیک نیویورکی شامل گوشت گاو با کیفیت بالا، ادویه‌ها، نمک، فلفل و سایر اجزای مختلفی است که برای ایجاد طعم و رنگ خاص استیک نیویورکی استفاده می‌شود. این مواد به‌طور دقیق و با دقت مناسب ترکیب می‌شوند تا یک استیک نیویورکی با کیفیت و لذیذ تولید شود.

دیابت حاملگی چیست؟

اهمیت استیک نیویورکی

استیک نیویورکی به عنوان یکی از غذاهای لوکس و خاص شناخته می‌شود و همواره در منوی رستوران‌ها و کافه‌های شهر نیویورک جایگاه ویژه‌ای دارد. این غذا با طعم منحصر به فرد و کیفیت بالای خود، توانسته است جایگاه ویژه‌ای در دل مردم شهر نیویورک پیدا کند و همواره مورد توجه و علاقه قرار گرفته است.

نتیجه‌گیری:

در نهایت، استیک نیویورکی به عنوان یکی از غذاهای محبوب و معروف شهر نیویورک، با طعم منحصر به فرد و کیفیت بالا خود، همواره مورد توجه و علاقه مردم قرار گرفته است. این غذا با تاریخچه، روش تهیه، مواد اولیه و اهمیت خود، یکی از غذاهای لذیذ و خاص شهر نیویورک به شمار می‌رود.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×