طرز تهیه سمبوسه مرغ و سبزیجات با بهترین روش بسیار راحت و خوشمزه
طرز تهیه سمبوسه مرغ و سبزیجات
به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار:
15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
بیوگرافی رامین رضاییان بازیکن فوتبال
مواد لازم
خمیر ورقه ای 1 بسته (450 گرم) گوشت مرغ پخته و خرد شده2 فنجان کرفس خرد شده1/2 فنجان پیازچه خرد شده 1/4 فنجان فلفل سبز خرد شده 115 گرم سس فلفل2 قاشق غذاخوریتخم مرغ1 عددسس (سس ترش و شیرین)به مقدار لازم
طرز تهیه
مرغ، کرفس، پیاز و سس فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.
تخم مرغ را داخل ظرفی بشکنید و هم بزنید و لبه های خمیر را به وسیله تخم مرغ زده شده مرطوب کنید.
یک قاشق چای خوری از مخلوط مرغ را روی خمیر بریزید و خمیر را بپیچید. سپس در روغن داغ سرخ کنید و در آخر با سس ترش و شیرین سرو نمایید.
سمبوسه مرغ
سمبوسه یکی از پرطرفدارترین فست فودها در سراسر جهان است. این خوراکی خوشمزه و مغذی از منابع مختلف پروتئین و سبزیجات تهیه میشود و به عنوان یک پیشغذا یا غذای اصلی مورد استفاده قرار میگیرد. یکی از محبوبترین انواع سمبوسه، سمبوسه مرغ است که با طعم و آرومای خوبی تهیه میشود. در این مقاله به تهیه، مواد لازم و خواص تغذیهای سمبوسه مرغ میپردازیم.
تهیه سمبوسه مرغ
برای تهیه سمبوسه مرغ، ابتدا باید مرغ را پخته و ریز شده و سپس با مواد دیگری مانند پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویههای دیگر مخلوط کرد. سپس این مخلوط را در برگههای سمبوسه یا تورتیلا قرار داده و آن را به شکل مورد نظر بسته و سرخ کرد. سمبوسه مرغ میتواند به صورت سرخ شده یا سرخ کرده بپزد.
بیوگرافی میلاد محمدی مدافع چپ تیم ملی فوتبال ایران
مواد لازم
برای تهیه سمبوسه مرغ، مواد لازم عبارتند از:
– مرغ پخته و ریز شده
– پیاز ریز شده
– نمک و فلفل به میزان لازم
– زردچوبه و ادویههای دیگر به میزان لازم
– برگههای سمبوسه یا تورتیلا
– روغن برای سرخ کردنی
خواص تغذیهای
سمبوسه مرغ یک منبع عالی از پروتئین، ویتامین B و روی است. این خوراکی حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی مانند آهن، منیزیم و فسفر نیز میباشد. از طریق مصرف سمبوسه مرغ، میتوانید نیاز روزانه خود به پروتئین و ویتامینهای مختلف را تامین کرده و انرژی لازم برای فعالیتهای روزانه خود را به دست آورید.
نتیجهگیری:
سمبوسه مرغ یکی از خوراکیهای پرطرفدار و خوشمزه در بین جوامع مختلف است. این خوراکی با ترکیبی از مرغ، سبزیجات و ادویههای مختلف تهیه میشود و از نظر تغذیهای بسیار مفید است. با توجه به خواص تغذیهای غنی این خوراکی، توصیه میشود که آن را به عنوان یک پیشغذا یا غذای اصلی در روزانه خود مصرف کنید. امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در این مقاله مفید واقع شده باشد.
منبع: مجله اینترنتی نو