خیار چنبرها را پس از شستن به شکل دلخواه خرد کرده و به مدت یک روز داخل پارچهای خشک میریزیم. (این کار به دلیل کپک نزدن ترشی است) ابتدا در ظرف دردار خیارها را ریخته سپس فلفلهای دلمهای خرد شده همراه با سبزیهای معطر، فلفل، سیر و نمک داخل ظرف روی خیارها میریزیم. سرکه را هم اضافه میکنیم تا روی خیارها را بگیرد این ترشی بعد از 15 روز آماده است.
مزایا و معایب ترشی خیار چنبر
ترشی خیار چنبر، مانند سایر ترشیها، مزایا و معایب خاص خود را دارد. در ادامه به برخی از این مزایا و معایب اشاره میکنم:
ترشی خیار چنبر میتواند یک افزودنی خوشمزه و مفید به رژیم غذایی باشد، به شرطی که با اعتدال مصرف شود و توجه به نیازها و محدودیتهای فردی داشته باشیم. مصرف متعادل و آگاهی از محتوای آن میتواند به بهرهبرداری بهینه از فواید این ماده غذایی کمک کند.