طرز تهیه ترشی هلو به روش خانگی سالم و بسیار خوشمزه
طرز تهیه ترشی هلو
به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:
مواد لازم
هلو زعفرانی پنج عدد
سیاهدانه یک قاشق غذاخوری
نمک و دارچین یک قاشق چایخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
میخک 20 دانه
سرکه به میزان لازم
طرز تهیه
هلو را شسته و با مقداری سرکه به مدت سه دقیقه میپزیم، بعد از خنک شدن هلو به هر کدام، پنج دانه میخک زده، سپس هلوها را درون شیشه چیده، بعد سیاهدانه، دارچین، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده روی هلو میریزیم، آنگاه سرکه را اضافه کرده تا روی هلو را بپوشاند در شیشه را محکم بسته در جای خنک قرار میدهیم، موقع مصرف، میخکها را از هلو درآورده و هلو را به دو قسمت برش داده، هسته آن را جدا میکنیم، ترشی بعد از ۳۰ روز آماده مصرف است.
ترشی هلو
ترشی هلو یکی از انواع ترشی های محبوب در ایران و کشورهای اطراف است که با استفاده از میوه هلو تهیه میشود. این ترشی به دلیل طعم خوشمزه و ملایم هلو و مزه ترش و شور مخصوص ترشی، جزء ترشی های محبوب در سفره های خانوادگی و مجالس است. در این مقاله، به بررسی ترشی هلو و روش تهیه آن پرداخته خواهد شد.
ترشی هلو و مزه های مختلف آن
ترشی هلو یک ترشی محبوب است که در انواع مختلف به وجود میآید. برخی از افراد از ترشی هلوی شیرین تر و برخی از افراد از ترشی هلوی شور تر و خیلی ترجیح میدهند. هر کدام از این ترشی ها دارای مزه و طعم خاص خود هستند که بسته به سلیقه افراد، انتخاب میشوند.
بیوگرافی شاعر و بازیگر حسین پناهی
مواد لازم برای تهیه ترشی هلو
برای تهیه ترشی هلو، نیاز به مواد اصلی مانند هلو، سرکه، شکر، نمک و ادویه جات مختلف است. همچنین بیشتر افراد برای افزودن طعم و مزه بهتر به ترشی هلو از دارچین، هل و زعفران استفاده میکنند.
درباره کشور تاجیکستان و پرچم تاجیکستان
روش تهیه ترشی هلو
برای تهیه ترشی هلو، ابتدا هلوها را میشوییم و خارج از آنها را میگیریم. سپس هلوها را به اندازه مناسب خرد میکنیم و درون قابلمه میریزیم. سپس شکر، سرکه، نمک و ادویه های دلخواه را به آن اضافه کرده و مخلوط را برای مدتی در حرارت ملایم میگذاریم تا ترشی آماده شود.
درباره کشور میانمار و پرچم میانمار
نکات مهم در تهیه ترشی هلو
برای تهیه ترشی هلو، باید دقت کافی داشته باشیم تا نسبت مواد به یکدیگر مناسب باشد و طعم ترشی هلو بهینه شود. همچنین باید ترشی را در ظروف تمیز و سرپوشیده نگه داریم تا از خراب شدن آن جلوگیری کنیم.
درباره کشور قزاقستان و پرچم قزاقستان
نتیجه گیری:
ترشی هلو یک ترشی محبوب و خوشمزه است که با استفاده از هلو و مواد دیگر تهیه میشود. این ترشی با طعم ملایم هلو و مزه ترش و شور، یکی از محبوب ترین ترشی ها در سفره های ایرانی است. امیدواریم که با خواندن این مقاله، مهارت تهیه ترشی هلو را بهتر بیاموزید و لذت بردن از این ترشی را بیشتر کنید.
منبع: مجله اینترنتی نو