» آشپزی » مربا و مارمالاد » طرز تهیه مربای آلبالو بسیار خوشمزه و خوش عطر با دستور پخت عالی
طرز تهیه مربای آلبالو بسیار خوشمزه و خوش عطر با دستور پخت عالی
مربا و مارمالاد

طرز تهیه مربای آلبالو بسیار خوشمزه و خوش عطر با دستور پخت عالی

80

طرز تهیه مربای آلبالو

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

شكر 2 كيلو
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
آلبالو نوبر 2 كيلو

طرز تهیه مربای آلبالو بسیار خوشمزه و خوش عطر با دستور پخت عالی
طرز تهیه مربای آلبالو بسیار خوشمزه و خوش عطر با دستور پخت عالی

رنگ کنفی کاراملی با هاله شکلاتی

طرز تهيه

دم آلبالوهارا گرفته , آنها را مي شوئيم و با مشاين مخصوص هسته هاي آنها رابيرون آورده, اگر ماشين مخصوص در دسترس نوبد , طوري هسته ها را بيرون مي اوريم كه آلبالوها له نشوند . سپس آنها را در ظرف لعاب يريخته و شكر را لا به لاي آن مي ريزيم و بمدت هشت ساعت در يخچال قرار مي دهيم ( اگر مربا زياد آب انداخت مقداري از آب آن را جدا نموده و كمي مي جوشانيم ، بعد به آلبالو اضافه مي كنيم . اين عمل باعث مي شود كه آلبالوها زياد نجوشد و رنگ آن بيره نشود ) . ظرف آلبالو ها را روي حرارت قرار داده بمدت سي الي چهل دقيقه مي گذاريم بپزد . تا قوام بيايد سپس از روي حرارت برداشته و وانيل را اضافه مي كنيم .

طرز تهیه مربای آلبالو بسیار خوشمزه و خوش عطر با دستور پخت عالی
طرز تهیه مربای آلبالو بسیار خوشمزه و خوش عطر با دستور پخت عالی

مربای آلبالو

مربای آلبالو یکی از خوراکی های محبوب و خوشمزه است که اغلب در فصل تابستان تهیه می شود. طعم شیرین و ملایم آلبالو با ترکیب مناسب قند و اسیدها، این مربا را به یکی از محبوب ترین مرباها تبدیل کرده است. در این مقاله به تاریخچه، روش تهیه و مزایای مربای آلبالو پرداخته خواهد شد.

رنگ نارنجی پرتقالی با ترکیبی خاص

تاریخچه مربای آلبالو

مربای آلبالو یکی از انواع مرباهای محبوب است که قدمتی بسیار طولانی دارد. این مربا ابتدا در منطقه‌های شرقی اروپا مورد استفاده قرار می‌گرفت و سپس به سایر نقاط جهان منتقل شد. آلبالو یک میوه خوشمزه با طعم شیرین و ملایم است که در فصل تابستان تولید می‌شود و می‌توان آن را به صورت تازه یا به صورت مربا مصرف کرد.

طرز تهیه مربای آلبالو بسیار خوشمزه و خوش عطر با دستور پخت عالی
طرز تهیه مربای آلبالو بسیار خوشمزه و خوش عطر با دستور پخت عالی

فرمول خاص رنگ نسکافه ای ترکیب رنگ جذاب

روش تهیه مربای آلبالو

برای تهیه مربای آلبالو، ابتدا آلبالوها را بشویید و سپس هسته آن‌ها را جدا کنید. سپس آلبالوها را به همراه قند و اسیدهای مورد نیاز در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از آن مربا را به مدت مناسب بجوشانید تا غلظت مناسبی بگیرد. سپس مربا را در بطری‌های تمیز و ضدعفونی شده ریخته و نگهداری کنید.

طرز تهیه مربای آلبالو بسیار خوشمزه و خوش عطر با دستور پخت عالی
طرز تهیه مربای آلبالو بسیار خوشمزه و خوش عطر با دستور پخت عالی

رنگ شکلاتی با لایت بنفش:(مناسب برای دختر خانمها)

مزایای مربای آلبالو

مربای آلبالو علاوه بر طعم دلچسب و خوشمزه، دارای خواصی نیز است که برای سلامتی بدن مفید است. آلبالو حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که به پیشگیری از بیماری‌های مختلف مانند سرطان کمک می‌کند. همچنین مصرف مربای آلبالو به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و انرژی لازم برای فعالیت‌های روزانه را فراهم می‌کند.

طرز تهیه مربای آلبالو بسیار خوشمزه و خوش عطر با دستور پخت عالی
طرز تهیه مربای آلبالو بسیار خوشمزه و خوش عطر با دستور پخت عالی

ترکیب رنگ جذاب رنگ دودی زیتونی

نتیجه گیری:

مربای آلبالو یکی از خوراکی های محبوب و خوشمزه است که از دیرباز تاکنون مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. با ترکیب مناسب آلبالو، قند و اسیدها، این مربا طعمی لذیذ و منحصر به فرد دارد که در فصل تابستان مصرف آن بسیار لذت بخش است. به علاوه، مزایای سلامتی مربای آلبالو، آن را به یک انتخاب مناسب و سالم برای خوراکی های تابستانی تبدیل کرده است. بنابراین، توصیه می‌شود تا این فصل، این خوراکی خوشمزه را به تنهایی یا همراه با دیگر خوراکی های تابستانی مانند بستنی یا میوه های تازه مصرف کنید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×