یکشنبه , 7 مرداد 1403 2024 - 07 - 28 ساعت :
» آشپزی » مربا و مارمالاد » طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه
طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه
مربا و مارمالاد

طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه

خرداد 1, 1403 40

طرز تهیه مربای قیسی

به گزارش گروه آشپزی مجله اینترنتی نو:

مواد لازم

شكر 1 پیمانه
قیسی 250 گرم
بادكا 1/4 پیمانه
هل درسته به میزان لازم
آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی  بسیار خوشمزه
طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه

ترکیب رنگ خاص برا رسیدن به رنگ دودی طلایی

طرز تهیه

ابتدا قیسی ها را شسته و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم , كمی كه نرم شد, شكر و بادكا را اضافه می كنیم. زمانیكه شربت قوام آمد , هل و آب لیمو را اضافه می كنیم . پس از اینكه چند جوش زد, حرارت را خاموش كرده و پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر می ریزیم .

مربای قیسی یا همان برگ زردآلو

مربای قیسی یکی از خوراکی‌های محبوب و خوشمزه است که از برگ زردآلو تهیه می‌شود. این مربا با طعم منحصر به فرد و خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی خود، در سلامتی بسیار مفید است. در این مقاله، به بررسی خواص و فواید مربای قیسی و روش تهیه آن می‌پردازیم.

طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی  بسیار خوشمزه
طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه

روش های جدید برای پاک کردن رنگ های تیره و شرابی

ترکیبات مربای قیسی

مربای قیسی از ترکیبات ساده و طبیعی تهیه می‌شود که شامل برگ زردآلو، شکر، آب و اسید سیتریک است. این ترکیبات با ترکیب و فرآیند مناسب، یک خوراکی خوشمزه و مفید برای سلامتی ایجاد می‌کنند.

خواص مربای قیسی

برگ زردآلو دارای خواص ضدالتهابی، ضدباکتریایی و ضد ویروسی است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. همچنین، این مربا حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی مانند ویتامین C و پلی‌فنل‌ها است که از خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی و سرطان جلوگیری می‌کنند.

طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی  بسیار خوشمزه
طرز تهیه مربای قیسی با با دستور پخت اصیل و ایرانی بسیار خوشمزه

بهترین روش کراتینه مو

روش تهیه مربای قیسی

برای تهیه مربای قیسی، ابتدا برگ زردآلو را بشویید و خشک کنید. سپس آنها را در آب جوش قرار دهید و به مدت چند ساعت خیس کنید. بعد از آن، برگ‌ها را از آب جوش خارج کرده و برای مدتی خشک کنید. سپس آنها را به همراه شکر و آب در قابلمه بریزید و به مدت یک ساعت بپزانید. در نهایت، مربای قیسی را در بطری‌ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

بلوند پلاتینه روشن و زیبا

نتیجه‌گیری:
مربای قیسی یک خوراکی خوشمزه و مفید برای سلامتی است که از برگ زردآلو تهیه می‌شود. این مربا دارای خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند. با دنبال کردن روش تهیه مربای قیسی و مصرف منظم آن، می‌توانید از خواص و فواید آن برای سلامتی خود بهره‌مند شوید.

منبع: مجله اینترنتی نو

به این نوشته امتیاز بدهید!

خانم ابراهیمی

نوشتن به انسان احساس خوبی می دهد چرا که در حین نوشتن ایده های جدید و جملات ناب به ذهنتان می آید و ممکن است ناکهان مثل ارشمیدس بگویید یافتم یافتم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×