چای كيسه ای قرقات| همه چیز درباره این چای گیاهی پر خاصیت!!
چاي كيسه اي قرقات
به گزارش گروه گیاه شناسی مجله اینترنتی نو:
اشكال دارويی
پودر (عرضه به صورت چاي كيسه أي 25 عددي)
موارد مصرف
در كاهش قند خون (ديابت نوع II) موثر است و آنتوسيانوزيدهاي موجود در آن مقوي و محافظ عروق بوده ، در درمان اختلالات عروقي و بيماريهاي غير التهابي شبكيه به كار مي رود.
موارد استعمال در پزشكي گذشته
در طب سنتي ايران دم كرده ميوه اين گياه جايگاه ويژه أي در كاهش قند خون و فشار خون دارد.
اجزاي فراورده:
هر كيسه حاوي 3 گرم ميوه قرقات (Vaccinium Arctostaphylos) مي باشد.
مواد موثره
تركيبات آنتوسيانيني و فلاونوييدي ، مواد موثره ميوه هاي اين گياه را تشكيل مي دهند.
آثار فارماكولوژيك
مشاهدات بيوشيميايي تشكيل كمپلكس بين آنتوسينوزيدها و بعضي از فسفوليپيدها را نشان داده است . داده هاي بيوشيميايي و بافت شناسي نشان مي دهد كه آنتوسيانوزيدها از تغييرات ديواره هاي عروقي با دو مكانيسم حفاظت مي كنند.
مقدار مصرف
2 بار در روز
دستور مصرف
يك كيسه را نيم ساعت قبل از غذا در يك فنجان آب جوش قرار داده 5 دقيقه صبر كنيد سپس كيسه را پس از فشردن خارج نموده محتوي فنجان را كه مايعي صورتي رنگ با طعم مطبوعي مي باشد ميل نماييد.
نكته قابل توجه
اين چاي هميشه بايد نيم ساعت قبل از غذا مصرف شود تا بيشترين اثر را ظاهر سازد.
عوارض جانبي:
عوارض جانبي گزارش نشده است.
خواص چای کیسهای قرقات
چای کیسهای قرقات یکی از انواع چایهای گیاهی است که از برگها و میوههای گیاه قرقات تهیه میشود. این چای به دلیل طعم خاص و خواص دارویی آن مورد توجه قرار گرفته است. برخی از خواص چای قرقات شامل موارد زیر است:
- آنتیاکسیدانها: چای قرقات دارای مقدار زیادی آنتیاکسیدان است که به مبارزه با رادیکالهای آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو کمک میکند.
- تقویت سیستم ایمنی: مصرف منظم چای قرقات میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
- سلامت قلب و عروق: ترکیبات موجود در چای قرقات ممکن است به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب و عروق کمک کند.
- سلامت گوارش: چای قرقات میتواند به بهبود هضم و کاهش مشکلات گوارشی مانند نفخ و یبوست کمک کند.
- آرامبخش و کاهش استرس: نوشیدن چای قرقات ممکن است به کاهش استرس و ایجاد آرامش کمک کند.
بیوگرافی بازیگر جمشید هاشم پور
برای تهیه چای کیسهای قرقات، کیسه چای را در یک فنجان آب داغ (نه جوش) قرار داده و به مدت 3-5 دقیقه بگذارید تا دم بکشد. سپس کیسه چای را خارج کرده و چای را مصرف کنید. میتوانید به دلخواه از عسل یا لیمو برای طعمدهی بیشتر استفاده کنید.
نکته: همیشه قبل از استفاده از گیاهان دارویی، به ویژه در صورت داشتن شرایط پزشکی خاص یا مصرف دارو، با پزشک خود مشورت کنید.
منبع: مجله اینترنتی نو