» آشپزی » طرز تهیه ته تالی با بهترین دستور پخت بسیار لذیذ
آشپزی - ایرانی - مقالات

طرز تهیه ته تالی با بهترین دستور پخت بسیار لذیذ

70

به گزارش مجله نو: طرز تهیه ته تالی

گوشت چرخ شده : ۳۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط :۲ عدد
فلفل دلمه : ۱ عدد «من ازپودرش ک تازگی خشک کردم و دراستوری دیدیداستفاده کردم». گوجه فرنگی ;۲ عدد
پیاز رنده شده : ۲عدد «برای گوشت وبرای سس»
رب : ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن
چاشنی دلخواه پودرغوره،سماق یا…. گوشت رو با نمک وادویه و پیاز رنده شده ک کمی ابشو گرفتم ورز دادم در تابه ی دونه پیاز کوچیک رنده شده رو سرخ کردم فلفل وزردچوبه و رب رو اضافه وتفت دادم حالا از گوشت گلوله های به اندازه نارنگی در دستم گرد کرده در تابه چیدم.سیب زمینی چیدم وبعدگوجه، روی حرارت گذاشتم .پنج دقیقه بعد از کناره تابه آبجوش اضافه کردم وقتی بجوش اومد حرارت و کم کردم تابپزد

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×