پنجشنبه , 29 آبان 1404 2025 - 11 - 19 ساعت :
 
آشپزی - ایرانی - مقالات

طرز تهیه ترشه کباب گیلانی خوشمزه و راحت

فروردین ۲۱, ۱۴۰۳ 0

به گزارش مجله نو: طرز تهیه ترشه کباب گیلانی

چند تکه مرغ رو با کمی کره و زعفران سرخ میکنیم و کنار میگذاریم یک عدد پیاز رنده میکنیم و داخل همون تابه تفت میدیم و بعد نمک فلفل زردچوبه و زعفران و رب گوجه هم اضافه میکنیم و تفت میدیم مرغها رو اضافه میکنیم و دو لیوان آب نصف لیوان آب غوره یا آب نارنج میریزیم و اجازه میدیم تا بپزه و جا بیفته و برای سرو این غذا از سیبزمینی سرخ شده گوجه و بادمجان سرخ شده استفاده میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×