» آشپزی » طرز تهیه نان رول گردویی با عالی ترین روش بسیار خوشمزه
آشپزی - مقالات - نان

طرز تهیه نان رول گردویی با عالی ترین روش بسیار خوشمزه

50

به گزارش مجله نو: طرز تهیه نان رول گردویی:

تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم (۳ ق غ)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
نمک کمی
شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
آرد حدود ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)

مواد میانی
پودر گردو ۳۰ گرم (۴ تا ۵ ق غ)
کره آب شده ۵۰ گرم
شکر قهوه ای یا شکر سفید ۵۰ گرم (۳ ق غ)
پودر دارچین ۱/۲ق م

داخل شیر ولرم ۱ ق م شکر ریختم و ترکیب کردم . پودر خمیر مایه رو اضافه کردم . در ظرف رو گذاشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
در ظرف دیگه ، تخم مرغ و مابقی شکر و کره نرم و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم ، میزان آرد تقریبی هست ، با احتیاط بریزید ، آرد زیادی لطافت نون شما رو می گیره . خمیر رو یا ده دقیقه با دست ورز بدید یا از دستگاه خمیرزن کمک بگیرید . بعد از این که خمیر ورز داده شد ، در ظرفی که کمی چرب شده خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم . یک الی یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . خمیر رو روی سطح کار باز کردم ، قطر خمیر نه نازک و نه کلفت باشه . به شکل مستطیل در آوردم .
مواد میانی رو با هم ترکیب کردم.
روی خمیر یکدست مواد میانی رو پخش کردم و خمیر رو رول کردم و برش دادم .
در سینی چیدم و برای رومال از زرده تخم مرغ + زعفران + نصف ق م شیر استفاده کردم و رومال زدم . در فر از پیش گرم شده دمای ۱۹۰ درجه ، حدود ۲۰ دقیقه قرار دادم .
ظرف حاوی آب داخل فر بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نان قرار دادم .
پ.ن : تعدا بستگی به شکل و اندازه برش ها داره ، برای من حدود ۲۰ عدد شد .

ساخت خانه زیبا

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×