» آشپزی » طرز تهیه شیرینی موکا ویژه ایام عید
آشپزی - دسر - مقالات

طرز تهیه شیرینی موکا ویژه ایام عید

40

به گزارش مجله نو: طرز تهیه شیرینی موکا ویژه ایام عید:

موادلازم

120 گرم کره
40 گرم روغن مایع
100 گرم شکر قهوه ای
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق سوپخوری قهوه فوری
1 قاشق سوپخوری آب جوش
200 تا 220 گرم آرد
۳ قاشق سوپخوری پودر کاکائو
50 گرم شکلات تلخ خرد شده یا شکلات چیپس

طرزتهیه

کره ، روغن مایع و شکرقهوه ای  را هم بزنید تا پوک ویکدست شود، بعد تخم مرغ را اضافه کنیدوهم بزنید .
قهوه فوری حل شده در ابجوش، تکه های شکلات و پودرکاکایو راافزوده درانتهاارد را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم ویکدست ویکرنگی بدست اید.
از خمیر توپهایی به اندازه گردو بردارید و گرد کنید ويا با كاتر دلخواه برش بزنيد و با فاصله، داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید، بچینید و در فر 170 درجه، حدود 15 تا 20دقیقه بپزید

ساخت خانه طرح سوئیسی

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×