طرز تهیه شیرینی موکا ویژه ایام عید
به گزارش مجله نو: طرز تهیه شیرینی موکا ویژه ایام عید:
موادلازم
120 گرم کره
40 گرم روغن مایع
100 گرم شکر قهوه ای
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق سوپخوری قهوه فوری
1 قاشق سوپخوری آب جوش
200 تا 220 گرم آرد
۳ قاشق سوپخوری پودر کاکائو
50 گرم شکلات تلخ خرد شده یا شکلات چیپس
طرزتهیه
کره ، روغن مایع و شکرقهوه ای را هم بزنید تا پوک ویکدست شود، بعد تخم مرغ را اضافه کنیدوهم بزنید .
قهوه فوری حل شده در ابجوش، تکه های شکلات و پودرکاکایو راافزوده درانتهاارد را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم ویکدست ویکرنگی بدست اید.
از خمیر توپهایی به اندازه گردو بردارید و گرد کنید ويا با كاتر دلخواه برش بزنيد و با فاصله، داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید، بچینید و در فر 170 درجه، حدود 15 تا 20دقیقه بپزید