سه شنبه , 12 تیر 1403 2024 - 07 - 02 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه کیک کدو حلوایی 
آشپزی - دسر - مقالات

طرز تهیه کیک کدو حلوایی 

اسفند 15, 1402 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کیک کدو حلوایی:

آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
پوره کدو حلوایی 1 لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر 2 ق م
هل 1 ق م
زعفرون آب شده 4 ق غ
وانیل نوک ق چ
کشمش نصف لیوان

برای پوره
کدو رو شستم و به قطعات کوچیکتر برش زدم و با پوست  با چند قاشق شکر و کمی وانیل و نصف لیوان آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دادم تا بپزه وله شه بعد از خنک شدن پوستشونو کندم بعد داخل خرد کن (غذا ساز) ریخته و میکس کردم
آرد و هل و بیکینگ پودر رو الک کردم
فر رو روشن کردم تا گرم شه
تخم مرغ و وانیل رو کمی با همزن زدم تا حجمش دوبرابر شه و روش حباب بوجود بیاد بعد شکر رو اضافه کرده با همزن  به مدت 5 دقیقه خوب هم زدم تا کرم رنگ و کشدار شه
بعد روغن مایع رو اضافه کرده و دوباره یه دور هم زدم بعد پوره ی کدو و زعفرون رو هم اضافه کرده و هم زدم تا یکدست بشه.
کشمشها رو شسته شده رو با کمی آرد مخلوط کردم.
مخلوط آرد و شیر رو آروم آروم در سه مرحله به مواد اضافه کردم بعد کشمش رو هم ریخته و با لیسک خوب مخلوط کردم.
مایه کیک رو تو قالب چرب شده ریختم و به مدت 40 تا 45 دقیقه تو طبقه ی وسط فر و با حرارت 180 درجه قرار دادم.
بعد از پختن 5 دقیقه صبر کردم تو همون قالب بمونه بعد چند قاشق عسل رقیق شده روی کیک ریختم بعد از قالب در آوردم  روی توری گذاشتم تا خنک شه بعد برش زدم دوباره چند قاشق عسل رقیق شده روی کیک ریختم و روش پودر نارگیل پاشیدم.

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×