» آشپزی » طرز تهیه هالومی سوخاری با بهترین روش پخت بسیار لذیذ
آشپزی - فست و فود

طرز تهیه هالومی سوخاری با بهترین روش پخت بسیار لذیذ

130

به گزارش مجله نو:  طرز تهیه هالومی سوخاری

250 گرم پنیر هالومی(مارک کاله ،پگاه و…را در فروشگاه ها میتونید تهیه کنید)
1/3 لیوان آرد گندم
1_2 عدد تخم مرغ
1/2 لیوان آرد سوخاری
فلفل طبق ذائقه
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید،سپس آرد گندم، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری را در ظرف ها جداگانه گذاشته،پنیر هالومی را برش دهید،سپس ابتدا در آرد گندم، بعد تخم مرغ و مرحله آخر در آرد سوخاری بغلتانید(ترجمه از آشپزی_خلاق) و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید،بگذارید و در فر از قبل گرم شده برای حدود 20 تا 25 دقیقه یا بسته به دمای فرتون تا زمانیکه روی پنیر ها طلایی شود،قرار دهید،سپس با سس کچاپ یا سس مارینارا سرو کنید.

مراحل ساخت ویلا فلت

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×