طرز تهیه کیک یخچالی موزائیکی با عالی ترین روش بسیار خوشمزه
به گزارش مجله نو: طرز تهیه کیک یخچالی موزائیکی
.
مواد لازم :
بیسکویت پتی بور خرد شده 2 بسته
خامه صبحانه 200 میلی لیتر
کره 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
شیر نصف لیوان
فندق نصف لیوان
شکلات تخته ای 220 گرم
پسته حداکثر نصف لیوان (اختیاری)
.
.
طرز تهیه :
شیر، خامه و شکلات رو تو یه ماهیتابه کوچک بریزید، روی شعله ملایم گاز، پودر کاکائو و کره رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس یکدست بشه.
.
بعد از اینکه یکم خنک شد، بیسکوییتها، فندق و پسته رو باهاش مخلوط کرده و روی سلفون یا پلاستیک ریخته و بهش حالت بدید (مثل رولت بپیچین)
حالا بذارید یه شب تو یخچال بمونه یا به مدت دو ساعت تو فریزر بذارید.