طرز تهیه خاگینه تبریزی با محبوب ترین دستور تهیه
به گزارش مجله نو: طرز تهیه خاگینه تبریزی
دو تا تخم مرغ رو با دو قاشق شکر و کمی هل و زعفرون حسابی بزنید بعد یک لیوان ماست و یک فنجون شیر و یک فنجون روغن بهش اضافه کنید حالا یک و نیم لیوان آرد رو با یک قاشق چایخوری بگین پودر الک کنید و به مایع بالا اضافه کنید و میتونید این مایع رو تو تابه با کمی روغن تو حرارت پایین مثل کوکو درست کنید و یا مثل من بریزید تو قالب چرب شده و بزارید تو فر حتی میتونید تو قالب مافین اینارو درست کنید بعد از پخت یک لیوان شیره آماده شده ی سردو بریزد روش و بزارید بره به خوردش بعدم با پودر پسته و یا پودر بادوم تزیین کنید
شیره از مخلوط یک لیوان آب و یک لیوان شکر و کمی گلاب که روی حرارت جوشیده و قوام اومده درست میشه
و یا میتونید نصف لیوان عسل رو با دو قاشق آب جوش رقیق کنید و بریزد رو خاگینه ها .نوش جان