طرز تهیه خوراک نرگسی اسفناج با بهترین روش بسیار لذیذ
به گزارش مجله نو: طرز تهیه خوراک نرگسی اسفناج:
اسفناج دو کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز یک عدد متوسط
گردو به مقدار دلخواه
نمک فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مقداری
اول پیاز را خلالی خرد می کنیم توی ماهیتابه با کمی روغن تفت میدیم تا یه کم طلایی بشه بعد ادویه و زرد چوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم میزنیم.
بعد اسفناج هایی که قبلا خرد کردیم روی گاز گذاشتیم و آبش گرفته شده را روی پیاز داغها می ریزیم و هم می زنیم تا مخلوط شود کمی هم نمک اضافه می کنیم
مقداری گردو هم ریز خرد می کنیم اماده میذاریم.
حالا تخم مرغها رو روی اسفناج ها می ریزیم بعد در ماهیتابه را می گذاریم اگر عسلی دوست داشته باشیم در ماهیتابه رو سریع بر می داریم گردوها را روی نرگسی می ریزیم و گاز را خاموش میکنیم. اگر خواستیم زرده ی تخم مرغ سفت شود یه مقدار دیرتر در ماهیتابه را بر می داریم و در آخر گردو را روی نرگسی می ریزیم. نوش جان