جمعه , 15 تیر 1403 2024 - 07 - 04 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه خورشت شوید گیلانی
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه خورشت شوید گیلانی

اسفند 18, 1402 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه خورشت شوید گیلانی

پیاز   ۲ عدد
مرغ   ۳ قطعه
شوید   ۲۵۰ گرم
سبزی (شامل گشنیز و جعفری تازه و ساطوری شده)  ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ   ۳ عدد
آلوچه خشک  ۱۰۰ گرم
روغن    به مقدار لازم
زردچوبه    به مقدار لازم
نمک و فلفل    به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا یك عدد از پیازها را خلالی خرد كرده و به همراه گوشت مرغ در روغن داغ سرخ میكنیم .
۲- وقتی پیاز طلایی شد سبزی خرد شده را نیز در تابه ریخته و با مواد تفت می‌دهیم.
۳-  پس از این‌كه سبزی كاملا نرم شد، تخم‌مرغ‌ها را در یك ظرف به حدی می‌زنیم تا سفیده و زرده با هم مخلوط و یك رنگ شوند.
۴-  سپس تخم‌مرغ‌ها را روی مواد در حال سرخ شدن ریخته و وقتی كه تخم‌مرغ‌ها كمی بسته شدند آلوچه خشك شسته را در مخلوط ریخته و با بقیه مواد سرخ می‌كنیم.
۵-  پس از پنج دقیقه مواد را به همراه دو لیوان آب جوش در قابلمه ریخته و زمانی كه مرغ پخته شد نمك، فلفل و زردچوبه را به غذا اضافه می‌كنیم

طرز تهیه مافین گوشت

طرز تهیه آش بلغور

طرز تهیه شیرینی اسکار

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×