» آشپزی » طرز تهیه خورشت شوید گیلانی به روش خانگی بسیار سالم و خوش طعم
آشپزی - ایرانی

طرز تهیه خورشت شوید گیلانی به روش خانگی بسیار سالم و خوش طعم

50

به گزارش مجله نو: طرز تهیه خورشت شوید گیلانی

پیاز   ۲ عدد
مرغ   ۳ قطعه
شوید   ۲۵۰ گرم
سبزی (شامل گشنیز و جعفری تازه و ساطوری شده)  ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ   ۳ عدد
آلوچه خشک  ۱۰۰ گرم
روغن    به مقدار لازم
زردچوبه    به مقدار لازم
نمک و فلفل    به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا یك عدد از پیازها را خلالی خرد كرده و به همراه گوشت مرغ در روغن داغ سرخ میكنیم .
۲- وقتی پیاز طلایی شد سبزی خرد شده را نیز در تابه ریخته و با مواد تفت می‌دهیم.
۳-  پس از این‌كه سبزی كاملا نرم شد، تخم‌مرغ‌ها را در یك ظرف به حدی می‌زنیم تا سفیده و زرده با هم مخلوط و یك رنگ شوند.
۴-  سپس تخم‌مرغ‌ها را روی مواد در حال سرخ شدن ریخته و وقتی كه تخم‌مرغ‌ها كمی بسته شدند آلوچه خشك شسته را در مخلوط ریخته و با بقیه مواد سرخ می‌كنیم.
۵-  پس از پنج دقیقه مواد را به همراه دو لیوان آب جوش در قابلمه ریخته و زمانی كه مرغ پخته شد نمك، فلفل و زردچوبه را به غذا اضافه می‌كنیم

طرز تهیه مافین گوشت

طرز تهیه آش بلغور

طرز تهیه شیرینی اسکار

قوانین ساخت ویلا در شمال

به این نوشته امتیاز بدهید!

رضا امیری

هر اتفاقی را بهانه ای برای نوشتن ببینید، با هر مسئله ای که برایتان پیش می آید یک نوشته خوب بسازید، خدا همراه شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×