طرز تهیه شیرینی برگ با محبوب ترین روش بسیار خوشمزه
به گزارش مجله نو: طرز تهیه شیرینی برگ
250 گرم کره مارگارین
1 پیمانه پودرقند
1 سفیده تخم مرغ
1 بسته وانیل (5گرم)
3 و نیم الی 4 پیمانه آرد
برای لایه رویی:
شکلات و بادام زمینی
کره و پودرقندو با همزن برقی بزنین تا کرم رنگ بشه. سفیده های تخم مرغ رو اضافه و به هم زدن ادامه بدید کم کم اردو اضافه کنین تا یه خمیر نرم که به دست نچسبه بدست بیارین خمیر رو بین دوتا کاغذ روغنی پهن کنید و با قالب برشش بدین. روی سینی فرتون کاغذ روغنی بزارین شیرینیا رو روش بچینین و توی فر با دمای 170 درجه بپزینشون.بعد از اینکه کوکی ها پختن بزاریو خنک بشن بعد شکلات های ذوب شده رو روشون بریزید و با بادام زمینی تزیین کنین