یکشنبه , 17 تیر 1403 2024 - 07 - 07 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه ژله بیسکویت
آشپزی - دسر

طرز تهیه ژله بیسکویت

اسفند 18, 1402 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه ژله بیسکویت

مواد لازم :
پودر ژله آناناس 100 گرم
آبجوش و آب سرد از هر کدام يك پیمانه
بیسکویت ساده 16 عدد
شکلات چیپسی به ميزان لازم

طرز تهيه:
ابتدا پودر ژله را با آبجوش حل سپس آب سرد را اضافه نمايید. داخل قالب مورد نظر را آب سرد گردانده بیسکويت‌ها را در قالب بچینید و ژله مایع را کم‌کم داخل قالب ريخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود. قالب را در آب داغ به مدت پنج ثانیه نگه دارید سپس در ظرف سرو برگردانید و اطراف آن را با شکلات تزیین کنید.

طرز تهیه قورمه به

طرز تهیه کیک دارچینی کنجدی

طرز تهیه کیک کاکائویی

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×