سه شنبه , 12 تیر 1403 2024 - 07 - 02 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه کیک نسکافه ای گردویی
آشپزی - دسر

طرز تهیه کیک نسکافه ای گردویی

اسفند 18, 1402 10

به گزارش مجله نو: طرز تهیه کیک نسکافه ای گردویی

شیر یک لیوان
گردو خرد شده نصف لیوان
نسکافه دو قاشق غذا خوری
شکر یک و نیم لیوان
تخم مرغ سه عدد
آرد سفید قنادی دو لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف
اول از همه مواد رو به دمای محیط برسونید.بعد فر رو گرم کنید.تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل با همزن برقی میزنیم تا پوک و حجیم و کرمی بشه.روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.شیر رو با نسکافه مخلوط میکنیم و نیمی از آن رو میریزیم داخل مواد و هم میزنیم.حالا نیمی از آرد و بکینگ پودر رو که قبلاً سه بار الک کرده بودیم رو کم کم اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم.مابقی شیر و نسکافه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. مابقی آرد رو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم.قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک رو میریزیم داخلش.گردو های خرد شده رو هم میریزیم روش.میره داخل فر170درجه به مدت ۳۵الی ۴۰دقیقه

طرز تهیه رشته پلو با مرغ

وام ۲۰ میلیونی خرید از نمایشگاه بهاره

مرحلۀ دوم طرح فجرانۀ کالابرگ آغاز شد

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×