جمعه , 15 تیر 1403 2024 - 07 - 04 ساعت :
» آشپزی » طرز تهیه گراتن سیب زمینی و ژامبون
آشپزی - فست و فود

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و ژامبون

اسفند 18, 1402 00

به گزارش مجله نو: طرز تهیه گراتن سیب زمینی و ژامبون

سیب زمینی 4 عدد
ژامبون ۳۰۰ گرم
قارچ 300 گرم
سس بشامل
پنیر پیتزا

سیب زمینی ها رو پوست بکنید و به اندازه ی نیم سانت ورق کنید و بشورید و خشک کنید با کمی روغن هر دو طرف سیب زمینی رو سرخ کنید شما میتونید سیب زمینی رو اب پز یا نیم پز کنید من بسته به ذائقه خانواده سرخ کردم. کف ظرف مناسب فر رو یه لایه سس بشامل بریزید سیب زمینی های سرخ شده رو کف ظرف بچینید بعد یه لایه ژامبون خورد شده بریزید. یه لایه قارچ تفت داده شده بریزید دوباره سطح مواد سس بشامل و بعد پنیر پیتزا بریزیدو داخل مایکروفر داغ با دمای ۱۸۰ به مدت 15 تا 20دقیقه قرار بدین ‌چند ثانیه هم گریل روشن کنید تا روی پنیر طلایی بشه.بعداز بیرون آوردن از دستگاه کمی جعفری خورد شده اضافه کنید و میل کنید
در ماکروویو با کامبی ترکیب گریل با ماکرو 360 وات زمان 7 تا 10 دقیقه

به این نوشته امتیاز بدهید!

مریم هنربخش

همیشه برای من خود نوشتن مهم بوده. خیلی مهم تر از انتشار آن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×